Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα νέα μέλη στο ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια ορίσθηκαν τρία νέα μέλη (Σαββίδου-Λαμπρόπουλος-Γιάνκος) με τους αναπληρωματικούς στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, αρμοδιότητας 3ης Υ.ΠΕ. Έτσι το νέο ΔΣ του ΓΝ Πέλλας έχει ως εξής:

1. ΣΜΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ιωάννη Πρόεδρος

2. ΒΟΥΔΡΙΣΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Αντίπατρου Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ με αρμοδιότητα στην Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ως Αντιπρόεδρος,

3. ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του Χαράλαμπου, Οδοντίατρος, με αναπληρωτή τον ΔΟΝΤΣΟ ΧΡΗΣΤΟ του Νικολάου, Ιατρό 

4. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ του Αθανασίου Ιατρός, με αναπληρωτή του την ΚΑΤΕΒΑΙΝΗ ΕΙΡΗΝΗ του Θεόδωρου Οδοντίατρο

5. ΓΙΑΝΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Χρήστου Φυσικοθεραπευτής, με αναπληρωτή του τον ΜΑΝΤΟΚΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Ισιδώρου, Γεωπόνο 


6. ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Γεωργίου  Διευθυντής Χειρουργικής, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., που υπηρετεί στο Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ (Οργανική Μονάδα της έδρας ΕΔΕΣΣΑ), ως μοναδικός εκπρόσωπος των ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο.

7. ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΖΑΧΑΡΩ του Κωνσταντίνου κατηγορίας ΠΕ, κλάδου Διοικητικού - Οικονομικού , που υπηρετεί στο Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ (Οργανική Μονάδα της έδρας ΕΔΕΣΣΑ), ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ. προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρώτριά της την ΚΑΤΣΙΚΑ ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Νοσηλευτικής, ομοίως, που υπηρετεί στην ίδια οργανική μονάδα,

8. ΚΟΥΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θεοδώρου Συντονιστής Δ/ντής Παιδιατρικής, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ (Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ), με αναπληρωτή του τον ΜΑΚΡΙΔΗ ΠΑΝΤΕΛΗ του Χαμπή, Συντονιστής Δ/ντής Καρδιολογίας Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ (Οργανική Μονάδα της έδρας ΕΔΕΣΣΑ) και

9. ΜΠΑΔΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου,  κατηγορίας ΠΕ, κλάδου Διοικητικού Οικονομικού, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοικητικής - Οικονομικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ (Οργανική Μονάδα έδρας ΕΔΕΣΣΑ), με αναπληρώτριά του την ΝΤΙΟΥΔΗ ΠΑΓΩΝΑ του Γεωργίου,  κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Νοσηλευτικής, του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ (Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ).

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

6 σχόλια:

 1. Ο Γεωπόνος τι δουλειά έχει σε ένα ΔΣ νοσοκομείου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ότι δουλειά έχει και στο δήμο ο Στάμκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. To.nosokomio.exi.ke.prasino.exi.dendra.ke.triandafila!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΜΙΑΣ: πρωην βουλευτης συριζα????!!!!!!
  ΒΟΥΔΡΙΣΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ : παρατρεχαμενος της Τζακρη........ !!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…