Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αύριο στη Βέροια η κοινή συνάντηση αγροτικών φορέων Ημαθίας, Πέλλας και Κοζάνης για το ροδάκινο


Αύριο, Τετάρτη (30/10/2019), στη Βέροια, θα πραγματοποιηθεί κοινή συνάντηση των Αγροτικών Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων δενδροκαλλιεργητών Κεντροδυτικής Μακεδονίας με τους Συνεταιρισμούς της περιοχής Ημαθίας, Πέλλας και Κοζάνης, ώστε να καταλήξουν σε μια ενιαία λίστα αιτημάτων που θα συζητήσουν οι συνδικαλιστές παραγωγοί με την ηγεσία του ΥπΑΑΤ.
Να σημειωθεί ότι την περασμένη Τετάρτη (23/10/2019), πραγματοποιήθηκε στο Βελβεντό Κοζάνης συνάντηση των Αγροτικών Συλλόγων Κοζάνης, Ημαθίας και Πέλλας, που συμμετέχουν στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων δενδροκαλλιεργητών Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας και μέλος της Ομοσπονδίας, Μάκης Αντωνιάδης: "Συζητήσαμε κυρίως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος το ροδάκινο. Μιλήσαμε για το θέμα των ενισχύσεων de minimis στους ροδακινοπαραγωγούς, των αποζημιώσεων ΕΛΓΑ, αλλά και την περίπτωση να υπάρξει αναδιάρθρωση των καλλιεργειών για να αντικατασταθεί το ροδάκινο με άλλες καλλιέργειες που έχουν ζήτηση στην αγορά."

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.