Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις Νέων Γεωργών ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας



Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις – πρακτική άσκηση που διοργάνωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στα Φυτώρια Δημητριάδη που βρίσκονται στο Ριζάρι Έδεσσας.
Από τις 14-10-2019 και ημέρα Δευτέρα έως τις 21-10-2019 και ημέρα Δευτέρα, 150 Νέοι Γεωργοί των προγραμμάτων κατάρτισης με κωδικούς:005,006,007,008,009,010 στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο: «Δράσεις κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις» ενημερώθηκαν για ποικιλίες – υποκείμενα οπωροφόρων δένδρων καθώς και τους έγινε επίδειξη εμβολιασμού από το γεωτεχνικό προσωπικό των Φυτωρίων Δημητριάδη.
Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας ευχαριστεί το προσωπικό των Φυτωρίων Δημητριάδη για την αναλυτική, έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των Νέων Γεωργών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.