Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φωταγώγηση Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών για τον καρκίνο του μαστού



Την φωταγώγηση του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας. 

Το κτίριο θα φωταγωγηθεί σε ροζ χρώμα συμμετέχοντας στην παγκόσμια πρωτοβουλία Φωταγώγησης Σημείων Οροσήμων της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. 

Ειδικότερα, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στις 7:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, ένα happening με νόημα, εν’ όψη της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού (25/10).

Το παρών στην εκδήλωση θα δώσει ο σύλλογος «Άλμα Ζωής» Θεσσαλονίκης όπως και οι γιατροί του Νοσοκομείου Γιαννιτσών Γιάννης  Κακουλίδης Παθολόγος, ογκολόγος διευθυντής της Παθολογικής κλινικής και η κα Κουπίδου, ακτινοδιαγνώστρια, ειδική στον μαστό.

Η πρωτοβουλία αυτή υπενθυμίζει, για μια ακόμη χρονιά, τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. 

Υπενθυμίζει την ανάγκη να δράσουμε μέσα από ένα απλό, αλλά δυνατό μήνυμα με παγκόσμια απήχηση: Ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους! 

Κάθε 19 δευτερόλεπτα, κάπου στον κόσμο, μια γυναίκα μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού και η διάγνωση αυτή δίνει ένα εντελώς διαφορετικό νόημα στην έννοια του χρόνου: Ο χρόνος γίνεται περιορισμένος, πολύτιμος, μη εξαγοράσιμος.

Το Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών θα φωτιστεί  για να αφυπνίσει όλους μας σχετικά με τη σημασία που έχει η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση στην αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού.


Όλοι μαζί στέλνουμε το δυνατό μήνυμα ότι η ΠΡΟΛΗΨΗ - ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.