Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τελέστηκαν τα Ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιωήλ


Με λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ιωήλ στην Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Ποιμενάρχης της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Ιωήλ. 

Σήμερα  Σάββατο 19/10, ημέρα της εορτής τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του εορτάζοντος Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και συλλειτουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, Καστορίας κ. Σεραφείμ, Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεοκλήτου, Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου, Ιλίου κ. Αθηναγόρου και Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου, ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ. Συλλειτούργησαν επίσης κληρικοί της Ι. Μητροπόλεως καθώς και άλλων Μητροπόλεων, ενώ παρέστη μεγάλος αριθμός κληρικών, μοναχών και μοναζουσών.
Παρέστησαν ο Δήμαρχος Εδέσσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, οι βουλευτές Πέλλας κ. Γ. Καρασμάνης, Δ. Σταμενίτης, Β. Βασιλειάδης και Θ. Τζάκρη, ο Διοικητής της 2ας ΜΚ Μεραρχίας Υποστράτηγος Δ. Κωνσταντάκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Π. Περδικάτσης και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.

Ο εορτάζων Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στους Σεβ. Αρχιερείς, στους κληρικούς, τους εκπροσώπους της πολιτείας και των τοπικών αρχών και φορέων και ιδιαίτερα στον πιστό λαό που κατέκλυσε τον Ιερό Ναό και στη συνέχεια το Μητροπολιτικό οίκημα προκειμένου να μεταφέρει τις ευχές και την αγάπη του στον ποιμενάρχη του.iolonm

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

19 comments:

  1. Τελικά ,είμαστε το μοναδικό θεοκρατικό κρατος της Ευρώπης!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεοκρατικό είναι το Ιράν ,η Τουρκία κλπ κλπ.
      Αν ήσουν εκεί αμφιβάλλω αν θα εγραφες παπαριες.

      Διαγραφή
    2. Σε ποιό ευρωπαικό κράτος ο πρωθυπουργός ορκίζετε με θρησκευτικό όρκο και η εκκλησία συμμετέχει σε πολιτικές αποφάσεις;;;;;;;;;;Ούτε στην τουρκία , μόνο στο Ιραν.

      Διαγραφή
    3. Εντάξει, και στην Σουηδία αν δεν κάνω λάθος ενέταξαν σαν θρησκεία τον σατανισμό.
      Και για να καταλάβω, σε πειράζει που υπάρχουν ακόμα χριστιανοί ορθόδοξοι?

      Διαγραφή
    4. Εσυ για αυτό δεν θέλεις να γίνουμε Σουηδία , για να μην σε πάρει ο διάολος!!!

      Διαγραφή
  2. αν δεν σου αρέσει άλλαξε κράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΔΗ 600 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν άλλαξαν κράτος λόγω θρησκείας, σιγά μη υπέστησαν και διώξεις.
      Εδώ κάνατε κυβέρνηση άθεους και μιλάς οτι έφυγαν νέοι απο την Ελλάδα?

      Διαγραφή
    3. Οι θεοσεβούμενοι σου πτωχεύσαν την χώρα το 2010. Η θρησκεία που τάχα πιστεύουν δεν τους εμπόδισε να ριμάξουν την χώρα και να οδηγήσουν μια γενιά να χαθεί.Καλά μα τόσοι τυφλοί είστε , όταν υποκριτικά φωτογραφίζονται με τους ιεράρχες!!!

      Διαγραφή
    4. Και οι άθεοι σου ισοπέδωσαν τα πάντα και φρόντισαν να μας δεσμεύουν με προδοτικές συμφωνίες

      Διαγραφή
    5. Ας την αλλάξει ο Κούλης.Πως είναι δυνατόν να εφαρμόσει και να τιμήσει μια "προδοτικη"συμφωνία;;;;;;Μια χαρά σας τάισε σανό , χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

      Διαγραφή
  3. Να αλλάξεις εσύ κράτος. Αυτή η χώρα υπερηφανεύεται για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Τις εβραικές σου θρησκείες στο Ισραήλ.Και αυτές τις αντιδράσεις όταν κάποιος λέει κάτι διαφορετικό να τις ξεχάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η χώρα υπάρχει Γιατί την κράτησε η θρησκεία .τα αναρχοκουμουνιστικα σου αλλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά θρησκεία βρε κρετίνε που υποθηκεύσαμε όλοι την περιουσία στους δανειστές (Μέρκελ , ΔΝΤ, κλπ) και οι νέοι δουλεύουν για 250 ευρώ.

      Διαγραφή
    2. Tι λες ρε φιλε; Ποτε η θρησκεια ηταν με τον κοσμο και εναντια στους εχθρους; Στην τουρκοκρατια; στην κατοχη; στην χουντα;Μια χαρα τα ειχε με ολους εκτος απο εξαιρεσεις μερικων απλων κληρικων που ενιωθαν κομματι του λαου.

      Διαγραφή
    3. Τι σου φταίει ρε κουφιοκεφαλε η θρησκεία για την κρίση αν δεν τάιζε χιλιάδες η Εκκλησία θα ειχαν μπει στο σπίτι σου αναρχοκουμουνι

      Διαγραφή
    4. Βρε μπετονοκέφαλε ,με ενοχλεί που χαριεντίζονται με τους πολιτικούς για δικό τους ώφελος ενω ο ρόλος τους είναι να βοήθησουν τους πιστούς να έρθουν κοντά στον Θεό.

      Διαγραφή
    5. Ρε καρπουζοκεφαλε Δεν έχεις καταλάβει ότι άλλο θρησκεία και άλλο παπάδες .άλλα που μυαλό το μόνο που κάνεις να κατηγορείς την ορθοδοξία αναρχοκουμουνι

      Διαγραφή
    6. Βρε .......κέφαλε δεν κατηγορώ την ορθοδοξία αλλά τους αγαθούς σαν και εσένα , που ψάχνουν αποκούμπι για να πιαστούν.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.