Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Παιονίας: Κινητοποιήσεις για τα παράπλευρα διόδια στον κόμβο Πολυκάστρου


Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, διαπιστώνοντας την έναρξη εργασιών για την κατασκευή παράπλευρων διοδίων επί της Π.Α.Θ.Ε., στον κόμβο του Πολυκάστρου, η επιβολή των οποίων θα πλήξει οικονομικά τους κατοίκους του δήμου χωρίς να τους παρέχει καμία ανταποδοτική υπηρεσία, προχώρησε στις εξής ενέργειες:

- Έστειλε  διάβημα διαμαρτυρίας για το θέμα προς τον αρμόδιο Υπουργό Μεταφορών κ. Κώστα Α. Καραμανλή.
- Επισκέφτηκε  σήμερα Τρίτη 29 Οκτωβρίου με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της εταιρείας «Εγνατία οδός ΑΕ» κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο προκειμένου να του μεταφέρει την έντονη δυσφορία του δήμου Παιονίας   καθότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση ή επικοινωνία πριν αρχίσουν τα έργα αλλά κυρίως διότι είναι απαράδεκτη η όποια επιβολή διοδίων πριν την κατασκευή σύγχρονου αυτοκινητόδρομου.
- Ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Παιονίας, για το θέμα των παράπλευρων διοδίων στον κόμβο Πολυκάστρου, που θα γίνει  την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 2 μμ στην αίθουσα "Ιωάννης Καρακασίδης", στο δημαρχείο του Πολυκάστρου.

Στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης θα ενημερώσει τους συμβούλους και τους κατοίκους για τις μέχρι τότε επαφές του και θα τους καλέσει να συμπαραταχτούν στο δίκαιο αίτημα του δήμου μας. Θα προτείνει συγκέντρωση  διαμαρτυρίας στην αερογέφυρα Πολυκάστρου την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 2 μμ και τον προγραμματισμό παραπέρα κινητοποιήσεων εν αναμονή και της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας στην προσφυγή που κατέθεσε ο δήμος και η οποία θα εκδικαστεί τον Ιανουάριο του 2020.
Καλούνται οι κάτοικοι  να συμμετέχουν στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και στις παραπέρα κινητοποιήσεις. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΟΤΑΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΒΑΛΕ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ.
    ΠΡΩΤΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΟΔΙΑ.
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ.
    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.