Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεργασία Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον Δήμαρχο Αλμωπίας για την ποιοτικά και ποσοτικά άριστη ύδρευση της Αριδαίας


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής συναντήθηκε, στο γραφείο του, με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Χρήστο Μπάτση, προκειμένου να συζητήσουν το επείγον ζήτημα ασφαλούς ύδρευσης της Αριδαίας. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας κ. Νικόλαος Παρούτογλου. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε εκτενώς η ύδρευση της Αλμωπίας και οι ενδεικνυόμενες παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν ώστε να εξασφαλιστεί νερό άριστων ποιοτικών προδιαγραφών και σε επαρκείς ποσότητες για όλο τον χρόνο. Αποτέλεσμα της συζήτησης ήταν η δρομολόγηση υλοποίησης του έργου σύνδεσης της υδρευτικής γεώτρησης Σωσσάνδρας με το υδροδοτικό δίκτυο της Αριδαίας. Μία λύση η οποία αναμένεται να εξασφαλίσει τις ζητούμενες ποιοτικές και ποσοτικές προδιαγραφές υδροδότησης. 

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Η Αλμωπία διαθέτει πλούσιους υδάτινους πόρους αλλά είναι σημαντικό να διαχειριζόμαστε τους πόρους αυτούς με σύνεση και υπευθυνότητα. Δρομολογούμε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας μία τεχνική λύση η οποία είναι εφικτή και αναμένεται να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ώστε οι κάτοικοι να απολαμβάνουν νερό υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και σε ποσότητες που καλύπτουν τις ανάγκες τους. Μας ενδιαφέρουν τα μεγάλα έργα υποδομών αλλά, ταυτόχρονα, χρειάζεται να συνεργαζόμαστε για την επίλυση καθημερινών ζητημάτων που συνδέονται με την ποιότητα ζωής και την υγεία των κατοίκων της περιοχής μας. Η υλοποίηση του έργου ξεκινά άμεσα». 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…