Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς σε εργασίες συντήρησης εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της ΠΕ Κιλκίς

Στις 24-10-2019 ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης μετέβη στον κόμβο εισόδου της πόλης του Κιλκίς (21η Ιουνίου), ώστε να πραγματοποιήσει επιτόπια αυτοψία αλλά και να ενημερωθεί από υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και από εκπρόσωπο του αναδόχου για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Συνεχιζόμενο έργο 2013ΕΠ00800027)», Υποέργο «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για τα έτη 2017, 2018 και 2019».

Το έργο αυτό, αρχικού προϋπολογισμού 900.000 €, χρηματοδοτούμενο από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, αποσκοπεί στη συντήρηση και αποκατάσταση, καθώς και τη διαγράμμιση των τμημάτων που θα συντηρηθούν, τμημάτων επιφάνειας του οδοστρώματος του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου, αρμοδιότητας συντήρησης Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και πιο συγκεκριμένα σε τμήματα των κάτωθι οδών:

· Π.Ε.Ο.65 από Όρια Ν.Θεσσαλονίκης μέχρι κόμβο Ν.Σάντας
· Π.Ε.Ο.65 από Κόμβο Ν.Σάντας μέχρι Κρηστώνη
· Επ.Ο.2 Ευκαρπία-Βάθη-Κάτω Θεοδωράκι-Όρια Ν.Σερρών
· Επ.Ο.4 Κοκκινιά-Αγ.Μάρκος-Κ.Θεοδωράκι
· Επ.Ο.6 Κιλκίς-Κάτω Ποταμιά-Στεφάνια-Καρτερές
· Επ.Ο.8 Κιλκίς-Δαφνοχώρι-Π.Γυναικόκαστρο-Ν.Συρράκο
· Επ.Ο.10 Κιλκίς-Μεταλλικό-Ελευθεροχώρι-Χέρσο-Δροσάτο-Μυριόφυτο-Σ.Σ. Μουριών-Αγία Παρασκευή
· Επ.Ο.11 Χέρσο-Μεγάλη Στέρνα-Πολύκαστρο
· Επ.Ο.13 Μικρόβρυση-Μουριές
· Επ.Ο.14 Κόμβος Ν.Σάντας-Ν.Σάντα-Δρυμός
· Επ.Ο.15 Μικρόκαμπος-Ξηροχώρι
· Επ.Ο.16 Αξιούπολη-Πηγή-Σκρά-Όρια Ν.Πέλλας
· Επ.Ο.18 Αξιούπολη-Ευρωπός-Άγιος Πέτρος-Όρια Ν.Πέλλας
· Επ.Ο.19 το τμήμα Γουμένισσα - Καστανερή - Όρια Ν.Πέλλας

Οι εργασίες αυτές αφενός είναι απαραίτητες για την ασφάλεια της οδικής κυκλοφορίας και αφετέρου θα βελτιώσουν την υφισταμένη κατάσταση των οδοστρωμάτων σε όποια τμήματα του οδικού δικτύου γίνουν, μέχρις εξαντλήσεως των διατιθέμενων πιστώσεων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…