Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου "Εδεσσαϊκός ΚΟΣΜΟΣ"

Τα μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Πολιτιστικού Συλλόγου "Εδεσσαϊκός ΚΟΣΜΟΣ" σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:30, στην οικία "Τσάμη" (περιοχή Βαρόσι) με θέματα ημερησίας διάταξης :

1) Λογοδοσία απερχόμενης προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής

2) Αρχαιρεσίες για ανάδειξη 5μελούς Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) για την 5ετή θητεία 2019-2023 (ως 3 σταυρούς προτίμησης) και 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής για την 3ετή θητεία 2019-2021 ( ως 1 σταυρό προτίμησης) σε ενιαίο ψηφοδέλτιο (άρθρο 16 του Καταστατικού) που θα συντάξει η 3μελής Εφορευτική Επιτροπή

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του Καταστατικού του Σωματείου, την ίδια ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους οι σχετικές αιτήσεις υποψηφιότητας στην Εφορευτική Επιτροπή, δικαίωμα δε υποψηφιότητας φέρουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη ως και την ημερομηνία των αρχαιρεσιών.

Το αντίτιμο εγγραφής στο Σωματείο ορίστηκε στο ποσό των 10 € και η ετήσια συνδρομή οικονομικού έτους 2019 επίσης στο ποσό των 10€ ύστερα από ομόφωνη απόφαση των Ιδρυτικών Μελών του Σωματείου (Πρακτικό ίδρυσης συλλόγου 28/07/2019)

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τρίτη 29/10/2019 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Η παρουσία όλων των μελών του Συλλόγου είναι πολύτιμη και αναγκαία

Με εκτίμηση
τα Μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής

Λιάκα Δέσποινα
Παπαδοπούλου Σοφία
Τούσιας Λεωνίδας
Τότσας Δαμιανός
Τσελεπής Λάζαρος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…