Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα στην Ημαθία


Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 4 ατόμων και συνελήφθησαν 2 από αυτούς με εντάλματα σύλληψης

Χρησιμοποιώντας κλεμμένο όχημα ακινητοποίησαν τον περασμένο Απρίλιο γυναίκα που διένειμε συντάξεις και αφαίρεσαν 15.000 ευρώ

Εξιχνιάσθηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ληστεία που έγινε τον περασμένο Απρίλιο σε ταχυδρομική διανομέα στην Ημαθία.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν με εντάλματα σύλληψης δυο άτομα ηλικίας 35 και 28 ετών, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο ημεδαποί συνεργοί τους ηλικίας 40 και 28 ετών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, την 23 Απριλίου 2019 σε περιοχή της Ημαθίας, ενεργώντας από κοινού με συνεργό τους και χρησιμοποιώντας κλεμμένο όχημα, αφαίρεσαν από ταχυδρομική διανομέα χρήματα που προορίζονταν για διανομή συντάξεων.
Πιο συγκεκριμένα ακινητοποίησαν 44χρονη διανομέα και με απειλή μεταλλικού αντικειμένου αφαίρεσαν από την κατοχή της μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ, καθώς και ένα χρυσό σταυρό, προσωπικά έγγραφα και δύο κινητά τηλέφωνα.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες χθες (7 Οκτωβρίου 2019) το πρωί με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, εντοπίσθηκαν τα παραπάνω δύο άτομα σε περιοχή της Ημαθίας και συνελήφθησαν με εντάλματα σύλληψης.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 35χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με 42 φυσίγγια και δύο κινητά τηλέφωνα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.