Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η τελετή αγιασμού του ΦΟ Αριδαίας (βίντεο)


Τελέσθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο καθιερωμένος αγιασμός για την αθλητική χρονιά 2019-2020 όλων των τμημάτων του ΦΟ Αριδαίας (Μπάσκετ, Άρση Βαρών, Στίβος, Βόλεϊ, Ρυθμική Γυμναστική)  στο ΔΑΚ Αριδαίας. 
Ο πρόεδρος του ΦΟ Αριδαίας Γιώργος Αποστολίδης μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι ο όμιλος αριθμεί κοντά στους 400 αθλητές και είναι ο μεγαλύτερος στο Ν Πέλλας και από τους μεγαλύτερους στην Κεντρική Μακεδονία.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης στον χαιρετισμό του έδωσε πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους του ΦΟ Αριδαίας για τις προσπάθειες που καταβάλουν σε πολλούς τομείς πέραν του μπάσκετ.  
Στην τελετή εκτός από τους αθλητές και παράγοντες του ομίλου παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Δ. Γιάντσης, Ι. Σέλκος και Α. Θεοδωρίδης, ενώ παραδόθηκε και o ένας από τους δύο απινιδωτές στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας το οποίο παρέλαβε ο  Αστυνόμος Β΄Μιχάλης Μαριόλης ως αναπλ. Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας.   
agiasfoa      

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.