Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μία γυναίκα νεκρή και έξι τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα στο "μηδέν" του Λουδία, έξω από τα Γιαννιτσά



Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε σήμερα στις 11.10' το πρωί στο σημείο "Mηδέν", στην περιοχή του ποταμού Λουδία, έξω από τα Γιαννιτσά, στον δρόμο Αλεξάνδρειας – Γιαννιτσών, στη γέφυρα, λίγο πριν από την στροφή για την Κρύα Βρύση, με αποτέλεσμα μια 88χρονη γυναίκα να χάσει τη ζωή της και να τραυματιστούν έξι άτομα εκ των οποίων τα δύο σοβαρά.
Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ καθώς και κλιμάκιο της Τροχαίας, που ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.
Οι άνδρες της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τη νεκρή γυναίκα και άλλα τρία άτομα. Οι υπόλοιποι επιβάτες των οχημάτων έφεραν πιο ελαφρά τραύματα. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ανακοίνωση σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα  στο «Μηδέν» ανάμεσα στην Αλεξάνδρεια και τα Γιαννιτσά εξέδωσε η αστυνομία:
"Σήμερα (27 Οκτωβρίου 2019) και ώρα 11.10 στο 7ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Γιαννιτσών – Αλεξάνδρειας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 88χρονης ημεδαπής επιβάτιδας του πρώτου οχήματος.
Επίσης τραυματίστηκαν ο 73χρονος και δύο ακόμη άτομα που επέβαιναν στο όχημα που οδηγούσε, καθώς και μία γυναίκα και δύο ανήλικοι επιβάτες του οχήματος που οδηγούσε ο 55χρονος.
Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας."



Φωτο: alexandreia-gidas.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Ποσους θα πρέπει να θρηνησουμε για να γινει κατι επιτελους σε αυτην την παγιδα θανατου? Ξεκινηστε απο τη σελιδα αας μια εκστρατεια για ολους τους φορεις αρχιζοντας απο μια κινητοποιηση στο συγκεκεριμενο σημειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς που το παίζετε υπεύθυνοι και δήθεν πολιτισμένοι της εκάστοτε κυβέρνησης με παιδεία κλπ κλπ πρέπει να μπει το κακο στο σπίτι σας για να ξυπνήσετε? Δεν ζητάμε να κάνετε έξυπνους δρόμους που θα αντιδρούν μόνοι τους σε καιρικές συνθήκες κλπ κλπ. Τα βασικά ζητάμε. Το συγκεκριμένο σημείο χώρια ότι η γέφυρα είναι έτοιμη να πέσει δεν υπάρχει ορατότητα, σήμανση διαγράμμιση και φωτισμός. Κρίμα στους ανθρώπους και στις οικογένειες εν έτη 2019 να χάνονται άνθρωποι στους δρόμους.(παιδεία οδήγησης μεγάλο κεφάλαιο) Μόνο οργή τπτ άλλο. Συλλυπητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς τζάπμπα φωνάζεις και οργίζεσαι.
      Η Πέλλα είναι ξεχασμένη ακόμα και από τον Θεό.Φυσικά δεν είναι δικό του λάθος αλλά όλων αυτών που ζουν και ψηφίζουν σε αυτόν τον τόπο.
      Η ανικανότητα των διοικούντων και των εκπροσώπων είναι αδιαμφισβήτητη.
      Ακόμα περιμένουμε να ωριμάσουν, από μόνα τους προφανώς, βασικότατα έργα υποδομής αλλά συγχρόνως είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν οποιαδήποτε υποδομή χρειαστεί για να σπείρουν τον τόπο με λαθρό

      Διαγραφή
  3. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 40 ΕΤΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ! ! ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ , ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ,ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΔΙΧΩΣ ΕΠΑΡΚΗ ΦΩΤΙΣΜΟ ,ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ,ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ. ΝΞΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ WI-FI , ΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα είχε η μαριωρη οι ταμπέλες που γράφουν όριο 50 στο Μελίσσι και στην Καρυωτισσα μας μάραναν! Όλοι οι δρόμοι ειναι με λακκούβες 2 φορές έχω σκάσει λάστιχο έτσι και δεν λενε να τους φτιάξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατάντια. Κυβέρνηση ΝΔ.περιφερεια Δημοτική Αρχή ΝΔ.τρεις βουλευτές ΝΔ.Πραγματικα κρίμα. ΞΕΦΤΊΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Wi-Fi, parking, τραπεζοκαθίσματα παντού αλλά έργα υποδομής που θα έκαναν την ζωή μας καλύτερη ανύπαρκτα.
    Δυστυχώς ο δήμος Πέλλας βρίσκεται ακόμη στην δεκαετία του 70 και πολύ πίσω συγκριτικά με όλους τους γειτονικούς δήμους. Αλήθεια ποιο είναι το σχέδιο αναπτυξης του δήμους και βελτίωσης της ζωής των πολιτών του, όταν συνεχίζουμε να έχουμε ατυχήματα στο κάκιστο οδικό δίκτυο του νομού? Ποιες είναι οι ενέργειες του δήμου αλλά και των βουλευτών του? Θα έπρεπε ο δήμος να έχει όλες τις σχετικές πρωτοβουλίες και να απαιτεί έργα και όχι λόγια και υποσχέσεις από την περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γνωστός μου ήρθε σήμερα στην πόλη και φεύγοντας έφυγε από τον δρόμο μπροστά στον Παυλίδη γιατί δεν υπάρχει διαγράμμιση.....έτος 2019 στην Πέλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει. Δεν υπάρχει διαγράμμιση πολύ καιρό από τότε που έριξαν καινούρια άσφαλτο επίσης δεν υπάρχει φωτισμός. Νομίζω πως σε περίπτωση ατυχήματος ο υπεύθυνος για τα αίτια αν αυτά αφορούν το δίκτυο θα πρέπει να μπαίνει φυλακή. Μπας και φιλοτιμηθουν.

      Διαγραφή
  8. Είμαι επαγγελματίας οδηγός, με μεγάλη πείρα και φροντίζω να οδηγώ με σύνεση. Κάθε φορά που προσεγγίζω το συγκεκριμένο σημείο-ναρκοπέδιο τρέμει η ψυχή μου. Το κάτανθο εκκλησάκι μου υπενθυμίζει τα δεινά που έχουν συμβεί εκεί και με γεμίζει οργή για την πλήρη αδιαφορία των αρμοδίων. Επιτέλους ας ευαισθητοποιθεί κάποιος, πριν ένας από εμάς επαναλάβει την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν φορούσαν ζώνη δεν θα πάθαιναν τίποτα ο άλλος φορούσε αυτός και η γυναίκα του και τα παιδιά όχι πόσο ανεγκέφαλος μπορεί να είναι κάποιος!!! Ας μάθουμε πρώτα να προστατεύουμε τον εαυτό μας και μετά όλα είναι εύκολα αν τηρούνται ο κοκ και η ικανότητα οδήγησης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο δρομος αυτός ειναι πολυ επικίνδυνος και η συγκεκριμένη διασταύρωση παγιδα θανατου. Οι ζωνες και οι αεροσακκοι μειώνουν την πιθανότητα τραυματισμού αλλα δεν μειωνουν την επικινδυνοτητα.
    Πρεπει να κινητοποιηθει πρωτα η Κρυα Βρύση και ολοι οι αγροτες αυριο και να κλεισουμε τον δρομο και να περιμενουμε εκει δημαρχο και βουλευτες για να δεσμευτουν. Φτανει πια. Καντε κατι και απο την σελιδα karatzova κινητοποιηστε τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πάτε στο δρόμο Κιλκίς για Δοϊράνη στο δρόμο για σερρες Βουλγαρία 40 50 χρόνια δεν έχει αλλάξει τίποτα... ανοίγει μια τρύπα, κλείνουν μια τρύπα,,,δρόμος χάλια σκοτωστρα...δεν έχουν κανει τίποτα,,,γραμμές δεν υπάρχουν, η άσφαλτος στην άκρη του δρόμου είναι προς τα πάνω δηλαδή έρχεται ένα φορτηγό από απέναντι πες στην άκρη και φεύγεις χωρίς να το καταλαβεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.