Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποιες ήταν οι κοπέλες που "παρέλασαν" στη Ν. Φιλαδέλφεια (βίντεο)


Κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μια περίεργη ομάδα από κοπέλες υποδυόμενες τις μαθήτριες, όταν έφτασαν στο σημείο της εξέδρας των επισήμων «παρέλασαν» με τον τρόπο που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κοπέλες που «παρέλασαν» δεν έχουν καμία σχέση με τα σχολεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας!

Παρεισέφρησαν ανάμεσα στα γκρουπ μαθητών του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας & του Γενικού Λυκείου Νέας Χαλκηδόνας λίγο πριν τα σχολεία φτάσουν στην κεντρική πλατεία που βρισκόταν η εξέδρα των επισήμων. Με την κοπέλα στο κέντρο της πρώτης σειράς να κρατά την ελληνική σημαία και να είναι η μόνη που δεν έκανε αλλοπρόσαλλες κινήσεις, οι υπόλοιπες κοπέλες έκαναν μιμήσεις, με διαφορετικό μοτίβο η κάθε μια. Από μίμηση αναπήρου έως και μίμηση πτηνού και μάλιστα αν παρατηρήσετε στο βίντεο έβγαζαν κραυγές πτηνών!!! Παρατηρήθηκε μάλιστα ότι καμία από τις κοπέλες δεν γελούσε ή δεν έκανε «χαβαλέ»! Ήταν οργανωμένο και καλά προετοιμασμένο «σκετς»!

Δείτε το παρακάτω βίντεο:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Ντροπή και προσβολή προς την πατρίδα μας,το σχολείο,τις οικογένειες τους.Αισχος!Αν ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για κάτι υπηρχαν και άλλοι τροποι!!!!Δυστυχώς έχουν ισοπεδωθεί τα παντα...Ειλικρινά λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΙΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ; ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ;

      Διαγραφή
    2. Καρνάβαλος είσαι και φαίνεσαι που θα πεις καρναβάλια τους καταδρομείς.

      Το μόνο ζοφερό στο μέλλον αυτών των κοριτσιών, θα είναι να γίνουν σκλάβες σε κανένα χαρέμι ισλαμιστών, αλλά μ αυτά που ειπαν για μη πατρίδα κλπ μάλλον θα το χαρούν.
      Εντεταλμένα στρατιωτάκια του Σύριζα ηταν σύντροφε, σαν και του λόγου σου .
      Επιτέλους τώρα που γινατε αντιπολίτευση είδαμε ξανά πορείες ,διαμαρτυρίες και λοιπά χαριτωμένα απί τα μιασματα της συνομοταξίας σας.
      Δεν σεβεστε και δεν έχετε ούτε ιερό ουτε όσιο.
      Β' ΜΚ
      93'Β

      Διαγραφή
    3. Μπράβο ρε φίλε το ΣΥΡΙΖΑ σε πείραξε και όχι ο χώρος σου που ενώ την συμφωνία την κορνίζα με τώρα πια οι δηλώσεις του πρωθυπουργουσου είναι ότι και την σέβεται και θα την τιμήσει ξέρεις καμμία φορά όταν έχουμε δανεικά μπαλάκια έτσι ακριβώς αντιδρούμε όπως τον αρχηγό σου αλλά λέμε για να πείσουμε τον κοσμάκη και μετά αλλά κάνουμε γι'αυτό λοιπόν μην μιλάς για καρναβάλια εκτίθεται......

      Διαγραφή
  2. Τα κορίτσια σου φταινε! Δεν σου φταίνε όλοι αυτοί που σου πουλήσανε πατρίδα και τώρα γελάνε στη μούρη σου.Δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να κοροιδεύουν τους επίσημους που σε έχουν κατακλέψει; Αντε σταυρώστε τα παιδιά και κοιμηθείτε ήσυχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
      ΑΝ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΘΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 2ΜΗΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ HOT SPOT ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ

      Διαγραφή
    2. Την πατρίδα που κοροϊδεύουν ,το γεγονός που κοροϊδεύουν, και την μη ύπαρξη πατρίδας και εθνικής συνείδησης ππυ διατυμπανίζουν και ειπαν στις αριστερές φυλλάδες και μπλογκς, είναι γιατί αυτή η πατρίδα η ίδια που κοροϊδεύουν ,τους έδωσε τόση ελευθερία να κάνουν αυτό που εκαναν.
      Ας ηταν πουθενά αλλού ,σε κανένα απο τα κράτη που κάλεσαν επισήμως να τους υποδεχτούν ως τάχα πρόσφυγες και θα μιλούσαμε αλλιώς τώρα

      Διαγραφή
    3. Και για να συνεχισει να τους παρεχει ελευθερια η πατριδα θα εναντιωνινται σε κατι τυπους σαν εσενα. Οσο για τον 7.55 απο τισ δηλωσεις τους φανηκε οτι εχουν περισσοτερα μυαλα απο εσενα . Και επειδη προφανως και οι επισημοι εχου τα ιδια μυαλα με σενα δεν πηραν μυρωδια.Αντε θυμα αντε ψωνιο αντε συμβολο αιωνιο αν ξυπνησεις μονομιας θα ρθει αναποδα ο ντουνιας.

      Διαγραφή
    4. Τον καταληψία τον κάνατε πρωθυπουργό.
      Αυτές τι θα τις κάνετε??
      Τέτοιο σημαντικό κεφάλαιο δεν πρέπει να παει χαμένο.
      Τα ζαβά σας πρέπει να τα αξιοποιησετε.
      Και τέλος,εγω μια χαρά είμαι ξυπνητος.
      Εσείς και οι όμοιοι σου κοιμαστε και ονειρεύεσται.

      Διαγραφή
  3. Α ρε Τσίριζα που σας χρειάζετε...να ξεκινήσει τις ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΈΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.