Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εορτάσθηκε η Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα στην Πέλλα (φωτο)


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία εκπροσώπων τοπικών αρχών και πολιτών της Πέλλας, εορτάστηκε σήμερα Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, στην Κοινότητα, η Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα. 

Στο πλαίσιο αυτού του εορτασμού, ο Μορφωτικός Περιβαλλοντικός Όμιλος Πέλλας "Η Αρχαία Πέλλα", σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας, πραγματοποίησε ειδική εκδήλωση, στις 10.00 το πρωί, στην πλατεία του ιστορικού χωριού.
Η εκδήλωση, η οποία έγινε μπροστά από το άγαλμα του Μακεδονομάχου Γεωργίου Παπαδόπουλου ή Νικηφόρου, στον πεζόδρομο του χωριού, περιλάμβανε επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων, ομιλίες και παραδοσιακούς χορούς από τμήματα του Ομίλου.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση, η πρόεδρος του Μορφωτικού Περιβαλλοντικού Ομίλου  Πέλλας "Η Αρχαία Πέλλα", Θεοδώρα Τζάκρη, αναφέρθηκε στο ιστορικό της Ημέρας Μακεδονικού Αγώνα με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επετειακή ομιλία.
Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τμήματα του Ομίλου.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων,  παραβρέθηκαν: Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόριος Στάμκος, οι βουλευτές Γιώργος Καρασμάνης και Διονύσης Σταμενίτης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Στεργιούλας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πέλλας Βαγγέλης Τσκπινάκης, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων & συλλόγων και πλήθος κόσμου. 
pp
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.