Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης σφράγισης των Λουτρών Πόζαρ


Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και παράλληλα έκδοση προσωρινής διαταγής αναστολής εκτέλεσης της απόφασης του Υπουργείου Τουρισμού (μέχρι αυτά να εκδικαστούν) για την επικείμενη σφράγιση των Λουτρών Αλμωπίας (Πόζαρ) κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες η Δημοτική επιχείρηση.
Υπενθυμίζουμε ότι η Λουτρόπολη στερείται του ειδικού Σήματος Λειτουργίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) -όπως ορίζεται στην Υπουργική απόφαση 2704/2018 του Υπουργείου Τουρισμού, με αποτέλεσμα στις 4 Οκτωβρίου να έχει σταλεί απόφαση του Υπουργείου Τουρισμού (με ημερομηνία λήψης 20 Σεπτεμβρίου 2019) προς τα αρμόδια όργανα αλλά και την Αστυνομία της Αριδαίας για την σφράγιση των δημοτικών Λουτροκαταστημάτων. Συγκεκριμένα, ζητείται η «σφράγιση όλων των εγκαταστάσεων αλλά και όλων των υποστηρικτικών χρήσεων, όπως αποδυτήρια κ λ.π.».

Σημειώνεται ότι η απόφαση αναφέρει ότι η σφράγιση πρέπει να υλοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στις 11.00 το πρωί. 
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες έναν αγώνα διάσωσης της σημαντικής τουριστικής Δημοτικής Επιχείρησης, προκειμένου να ανατρέψει την παραπάνω απόφαση, να εκδοθεί το σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ και να συνεχίσει απρόσκοπτα η λειτουργία της. 
Στο πλαίσιο αυτό και μετά από σχετική απόφαση του Δημάρχου και προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών Λουτρακίου Αλμωπίας Α.Ε., Χρήστου Μπάτση,  από νομικούς του Δήμου Αλμωπίας κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για να αποτραπεί η εξαιρετικά δυσάρεστη για την τοπική οικονομία εξέλιξη. 

HE karatzova.cοm


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.