Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κόπηκε ο "αγάπη μόνο" από τους ειδικούς φρουρούς - Τι δήλωσε ο Τάσος Ποτσέπης


Ο γνωστός ως "αγάπη μόνο", Τάσος Ποτσέπης, κόπηκε από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ., ενώ είχε λάβη στην πρώτη φάση τα μόρια που χρειάζονταν και ήταν ένας από τους 1500 υποψήφιους ειδικούς φρουρούς.

Παρά την υψηλή βαθμολογία που είχε συγκεντρώσει δεν πέρασε την ψυχολογική αξιολόγηση, ενώ ο αδελφός του Κωνσταντίνος πέρασε.
Η επιτροπή τον παρέπεμψε σε περαιτέρω αξιολόγηση από ψυχίατρο.

"Ήμουν ο 95ος που πέρασα. Δίκαια, χωρίς μέσο, με τα μόριά μου και τα πτυχία μου. Στο παρελθόν ήμουν δόκιμος έφεδρος αξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις αλλά έκανα δεκατετράμηνη θητεία και όχι πενταετίας. Παρουσιάστηκα την Κυριακή στην ψυχοτεχνική επιτροπή και μας περνούσαν κατά δεκάδες. Ήξερα από πριν ότι θα με περνούσαν κόσκινο και ήθελαν να με κόψουν" δηλώνει στην Espresso.

"Όλοι έμεναν μέσα πέντε δευτερόλεπτα, εμένα με κράτησαν 20 λεπτά και έπεσα θύμα bullying και διάκρισης λόγω του ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Αφού περίμενα 3,5 ώρες για να αποφασίσουν και αφού μου είχαν κάνει πολλές ερωτήσεις, μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και μου έδωσαν παραπεμπτικό για ψυχίατρο τη Δευτέρα. Πράγματι τη Δευτέρα παρουσιάστηκα στον ψυχίατρο ο οποίος με εξέτασε για 10 λεπτά. Μου είπε ότι την απόφασή του θα την στείλει στην επιτροπή. Την Τρίτη το πρωί πήγα ξανά στην επιτροπή ψυχοτεχνικών και μου είπαν ότι σύμφωνα με τη δική τους απόφαση και αυτή του ψυχιάτρου κρίνομαι ακατάλληλος για την Ελληνική Αστυνομία" προσθέτει.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. 1.όταν είσαι ενήλικος και για 4-5 χρονια το παίζεις ''τρελός'' δεν έχεις την απαίτηση μετά να σε πάρουν στα σοβαρά και να σου δώσουν και όπλο
    2. το ότι 1500 άτομα και βάλε τα εξέτασαν για 1-2 λεπτά και όχι για 20 !!!( τσεκαρισμένο) για να τους δώσουν όπλα αυτό πάλι είναι για γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει απόλυτο δίκιο ο Τάσος και πρέπει να ζητήσει επανεξετάσει. Δεν έχει σημασία η προσωπική του ζωή με το επάγγελμα του. Μέσα στο σύστημα έχει φευγάτος τόσους πολλοίς που ο Τάσος μιαζει Παναγιά μπροστά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας και εσυ μαζι στον γιατρο,αστυνομικός με όπλο θα είναι !!!

      Διαγραφή
    2. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ..
      ΝΕΑΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΗΝ ΤΡΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ;
      ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ.
      ΤΟΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΤΡΕΞΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ.
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ.....ΤΑ ΗΘΕΛΕ Ο Κ@@@Σ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    3. εεεεεεεεεεεεεεε ξύπνα ειδικός φρουρός!!!!!!!!!! θέλει να γίνει οχι παπάς

      Διαγραφή
    4. εγώ να πάω δεν έχω πρόβλημα, εσύ έχεις πρόβλημα όπως διαβάζω, και σίγουρα θα του είχα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από εσένα

      Διαγραφή
    5. πάνε και ο γιατρός θα σου πει αν έχεις πρόβλημα

      Διαγραφή
  3. Τα παράπονα στην εκπομπή της Πανιας,σίγουρα θα γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση επίπεδου.και αφήστε τους ιδικούς φρουρούς στην ησυχία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενδεχομένως η ερώτηση του ψυχιάτρου ήταν τι κάνουμε σε περίπτωση που βρεθείς αντιμέτωπος με καποιον που κλέβει κουλούρια ? Και η απάντηση είναι του το αδιαζω το όπλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχα αυτός μας έλειπε να περάσει κιόλας 🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά το δημόσιο πρόσωπο!!! Όποιος κάνει ή λέει ό, τι του κατέβει και φουσκώνει τα μπράτσα του και τα βυζια του είναι δημόσιο πρόσωπο; Αχ Τάσο, Τάσο... Πότε θα ωριμάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι καθηγητές και οι δασκαλοι περνάνε από ψυχίατρο; αν περάσουν πόσοι θα κοπούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.