Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αντιδημαρχία Καθημερινότητας Δήμου Αλμωπίας: Ουσιαστικές και καίριες οι παρεμβάσεις στο ξεκίνημα της νέας περιόδου (φωτο)

Τα πρώτα δείγματα γραφής στο ξεκίνημα της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου θέλει να δείξει η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας του Δήμου Αλμωπίας. Πρόκειται για ουσιαστικές παρεμβάσεις που έδωσαν λύσεις σε σοβαρά προβλήματα αναφέρει στην ανακοίνωσή της που έχει ως εξής:

Η Αντιδημαρχία καθημερινότητας, έχοντας ως στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών , προς τους πολίτες  του Δήμου Αλμωπίας , ενημερώνει για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει από το εργοτάξιο ,από το ξεκίνημα της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου έως σήμερα. 
Πρόκειται για ουσιαστικές παρεμβάσεις  που έδωσαν λύσεις σε σοβαρά προβλήματα. 
Έγιναν καθαρισμοί όλων των πλατειών από χόρτα και απορρίμματα σε όλα τα διαμερίσματα της Ανατολικής Αλμωπίας καθώς επίσης και στις τοπικές κοινότητες   Βορεινού, Ξιφιανής , Αψάλου , Σωσάνδρας Δωροθέας , Γαρεφίου , Λυκοστόμου καθώς και στην πόλη της Αριδαίας. Έχουμε προγραμματίσει τις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις και στα υπόλοιπα  διαμερίσματα. 
Στα σχολεία  που κληθήκαμε , οι παρεμβάσεις μας κυρίως ήταν  , επιδιορθώσεις σε «λούκια», υδραυλικά και ελαιοχρωματισμοί. 
Καθαρίστηκαν οι 3 περιφερειακοί δρόμοι της πόλης Αριδαίας οι οποίοι παρουσίαζαν εικόνα εγκατάλειψης.  
Μέσα στα πλαίσια των δράσεων που θα ακολουθήσουν είναι , η ανανέωση του στόλου στου εργοταξίου με την προμήθεια αρκετών Μ.Ε. και απορριμματοφόρων όπως και η επαναλειτουργία την ανακύκλωσης  η οποία τα τελευταία χρόνια δεν λειτουργεί.  
Παρόμοια Δελτία Τύπου θα συντάσσονται ανά διαστήματα προς ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Αλμωπίας  

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας 
Αναστάσιος Θεοδωρίδης 

Δείτε τις φωτογραφίες που αποτυπώνουν το πρόβλημα πριν και την λύση μετά τις παρεμβάσεις: 
ergalm
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…