Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Σκυλί Πιτ μπουλ επιτέθηκε και τραυμάτισε γυναίκα!


Στην «ημερήσια διάταξη» καταγράφονται πια οι επιθέσεις σκυλιών σε ανθρώπους!
Λίγες ημέρες μετά το τραγικό συμβάν στα «Καλά Νερά» και λίγα 24ωρα μετά την επίθεση ενός ροτβαϊλερ σε 2χρονο κοριτσάκι στην Χρύσα Αλμωπίας, ένα δεύτερο παρόμοιο συμβάν αναστατώνει την κοινωνία των Γιαννιτσών.
Αυτή τη φορά ένα δεσποζόμενο σκυλί ράτσας «Πιτ  μπουλ» επιτέθηκε χθες το μεσημέρι σε μια γυναίκα στα Γιαννιτσά (Μαγκριώτου). Το «Πιτ μπουλ» ξέφυγε από την κάτοχό του μέσα από την οικία όπου βρισκόταν και επιτέθηκε στην γυναίκα που διερχόταν από το συγκεκριμένο σημείο και την τραυμάτισε δαγκώνοντάς την στο χέρι. H παθούσα υπέβαλε μήνυση ενώ η κάτοχος του σκυλιού συνελήφθη. Για το περιστατικό διενεργεί έρευνα το Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. μην αγχώνετε τα σκυλιά μας,αυτά ειναι πανω απ ολα...τώρα ένας δαγκωμένος εδώ κανα παιδάκι φαγωμένο αλλου ,θα τα βρούμε...τα σκυλιά μας μην παθουν τίποτε.Όσο για τα προβατακια και κατσικάκια που σφάζονται καθημερινά? εεε είναι ζώα δευτερης κατηγορίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.