Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Έκθεση της Τροχαίας για την οδική ασφάλεια των παιδιών: «Συμμετέχω, Απαντώ, Κερδίζω! Με Ποδήλατο γυρίζω!» (φωτο)



Η Τροχαία Γιαννιτσών και η Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων τους, που αφορούν την οδική ασφάλεια και αυτή των πολιτών, διοργανώνουν από σήμερα Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου και μέχρι την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στη αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων και στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, έκθεση που αφορά στην οδική ασφάλεια των παιδιών.

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, τελευταία ημέρα της έκθεσης, η οποία φέρει τον τίτλο: «Συμμετέχω, Απαντώ, Κερδίζω! Με Ποδήλατο γυρίζω!», στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, στις 5:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί γιορτή όπου θα γίνει κλήρωση για 17 ποδήλατα, σε μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.

Πρόγραμμα λειτουργίας της έκθεσης:
Τετάρτη -9, Πέμπτη -10, Παρασκευή – 11, Δευτέρα- 14, Τρίτη -15
Παρασκευή- 16, Πέμπτη- 17  Οκτωβρίου,  ώρα: 8.00 π.μ έως 13.30 μετά το μεσημέρι.








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.