Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ψήφισμα στήριξης Δήμου Έδεσσας στους εργαζόμενους του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας


Το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας:
Αναγνωρίζει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι εργαζόμενοι κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ με την εργασία  τους, τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες που καλύπτουν και το γεγονός πως είναι άκρως απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Έδεσσας.
Τους στηρίζει έμπρακτα σε αυτόν τον δίκαιο αγώνα τους για την υπεράσπιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων.
Συμφωνεί στην αυτόματη προέκταση-παράταση των συμβάσεων τους.
     
Το ψήφισμα αυτό εγκρίθηκε με την αριθμ. 232/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας στην 17η συνεδρίαση της 30ης Σεπτεμβρίου 2019.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Φίλιππος Ν. Γκιούρος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. To άλλο με τον ΤΟΤΟ δεν το ψηφίσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα όργανο σαν το Δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να εκφράζει δημοκρατικά το σύνολο των πολιτών μιας πόλης όπου η ανεργία είναι στα ύψη και να μην υποκύπτει σε πιέσεις.Τα κοινωφελή προγράμματα του ΟΑΕΔ είναι ορισμένου χρόνου που σημαίνει ότι έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης και μετά προσλαμβάνουν καινούργιους οφελουμενους. Το ότι δόθηκε μια παράταση 4 μηνών και αντί για 8μηνα έγιναν 12μηνα μόνο και μόνο για να ετοιμαστεί ο νέος κύκλος του προγράμματος δεν σημαίνει ότι είναι δίκαιο να δουλεύουν τα ίδια άτομα με τόση ανεργία. Αν θέλετε κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου να καλυφθούν οι διαρκής ανάγκες σε προσωπικό να ψηφίζατε μόνιμες θέσεις στην μεγάλη προκήρυξη 3Κ/2018 με αντικειμενικά κριτήρια ΑΣΕΠ που όλοι οι Δήμοι στην χώρα ήδη ξεκίνησαν να προσλαμβάνουν. Ο Δήμος μας ήταν από αυτούς που δεν ζήτησε καμία μόνιμη θέση και γιατί άραγε??Για να κάνετε τα ψηφοθηρικα σας παιχνίδια και να έχετε όμηρους τους εργαζόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ποιος θα τους πληρωνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.