Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκλόνισαν οι fans των Unboxholics – Συγκέντρωσαν 42.000 ευρώ για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ


Για ακόμη μία φορά οι Unboxholics και οι fans τους συγκλόνισαν με την ενέργεια και την προσπάθειά τους, δείχνοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Σε ένα από τα γνωστά livestream που γίνονται κάθε Παρασκευή βράδυ από τους Unboxholics στην πλατφόρμα του Twitch, συγκεντρώθηκε από το κοινό το ποσό των 42.000 ευρώ το οποίο θα διατεθεί για τη θεραπεία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Ο Σάκης Καρπάς, «κεφαλή» των UH, είχε προαναγγείλει εδώ και μερικές μέρες πως όλα τα χρήματα που θα μαζευτούν από αυτό το livestream θα πάνε αποκλειστικά γι’ αυτόν το σκοπό και το αποτέλεσμα ήταν συγκλονιστικό.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι το Twitch, πρόκειται για μια πλατφόρμα όπου gamers παίζουν διάφορα παιχνίδια live και ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να τους παρακολουθήσουν αλλά και να προσφέρουν χρήματα (donate), για να υποστηρίξουν τη δουλειά τους. Το ποσό που μπορεί να προσφέρει ο κάθε θεατής είναι «ανοιχτό», έτσι μπόρεσε ο καθένας να δώσει ότι μπορούσε για να βοηθήσει τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Δείτε τι έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σάκης Καρπάς, μετά την ολοκλήρωση του livestream:

 Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Unboxholics και το κοινό τους ευαισθητοποιούνται για ένα τόσο κοινωνικό ζήτημα, καθώς κάτι ανάλογο είχαν πράξει τον Ιούλιο του 2018, όταν και είχαν συγκεντρώσει κοντά στα 30.000 ευρώ -με τον ίδιο τρόπο- για τους πυρόπληκτους της Μάνδρας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Για μια και μοναδικη φορα τους εκτιμω γι αυτο που εκαναν.Ειναι σημαντικο να θελει κανεις να βοηθησει τον συνανθρωπο του και ιδιαιτερα οταν προκειται για ενα παιδι!Τους αξιζουν στγχαρητηρια!!!!Καλα θα κανουν ομως να σταματησουν αυτες τις εκπομπες με τους gamers στο youtube γιατι επηρεαζουν αρνητικα τους εφηβους ,προκαλουν εθισμο και τους δημιουργουν αρνηση για αλλα ενδιαφεροντα και κατα στνεπεια καβγαδες με τους γονεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φταίνε οι Καρπαδες αν κάποιος γονέας αφήνει το παιδί του πολλές ώρες στο διαδικτυο. Οφείλουν οι γονείς να βάζουν ένα όριο στα παιδιά.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.