Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

To πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας



Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας, μετά από Πρόσκληση του Προέδρου της κ. Λεμονίδη Γεώργιου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΚΕΑ απαρτίζεται από τους εξής:

Αντιπρόεδρος: Μήντσης Νικόλαος

Μέλη: Γιάντσης Δημήτριος, Φουντουκίδου Αθηνά, Καραπάνου Γεωργία, Τριανταφυλλίδου Αικατερίνη, Νικολαϊδης Βασίλειος, Ουρτζάνη Δήμητρα και Λιούγκας Γεώργιος.

Εκτός από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, υπήρξε μια ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση – ενημέρωση σχετικά με τις Δομές και τα προγράμματα της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και το πώς πρέπει να λειτουργήσει η Επιχείρηση ώστε να έχει ανοδική, ποιοτική και αναβαθμισμένη πορεία.

Βασικός στόχος και προτεραιότητα του Διοικητικού Συμβουλίου είναι να συμβάλει, ώστε να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο ποιοτικά το κοινωνικό έργο της Επιχείρησης, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι ωφελούμενοι των δομών, ο κοινωνικός χαρακτήρας της και να αναδειχθεί το κοινωνικό, ανθρώπινο και πολιτιστικό πρόσωπο της Επιχείρησης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. λίγοι,ελάχιστοι...Κύριοι έχουμε απαιτήσεις...Έχετε θέσεις ευθύνης.Διαβάστε και δουλέψτε.Σας κρίνει κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.