Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπός Αριδαίας - Αγροτικός Αστέρας 2-1


Την ενδέκατη νίκη του πέτυχε ο Αλμωπός Αριδαίας αυτή την φορά απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα με σκορ 2-1 για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τζιμογιάννης με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ντόγου. Ο Αλμωπός είχει την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων πραγματοποιώντας δύο ακόμη σημαντικές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα με τους Νικολίτσα και Μεντή. 

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Αλμωπός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Ντόγου, Πέττα και Ξόμπλιου που θα μπορούσαν να “τελειώσουν” τον αγώνα. Πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, σε μία ανύποπτη στιγμή, ο Μεντής γύρισε την μπάλα στον Μένιο πιάνοντας την μπάλα και στο έμμεσο που σφύριξε ο διαιτητής Τσέτσιλας, ο έμπειρος επιθετικός Παπαποστόλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1 και παράλληλα παγώνοντας το γήπεδο. 

Η ψυχή των παικτών του Γιώργου Τυριακίδη ήταν αυτή που μίλησε και λίγα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα και πιο συγεκριμένα στο 88ο λεπτό, ο Πέττας με καταπληκτική ενέργεια πέρασε τους αμυντικούς του Αγροτικού και με δυνατό σουτ από πλάγια έγραψε το 2-1 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια συμπαικτών και φιλάθλων. Ο Αλμωπός, την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Καλλικράτεια για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 14η αγωνιστική.

Οι διαιτητές: Τσέτσιλας, Φαλτάκας & Μωυσιάδης

Οι συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Μαγγίζης, Semedo (59’ Ξόμπλιος), Στογιαννίδης, Τζιμογιάννης, Ασλαμπάλογλου, Νικολίτσας (85’ Warden), Ντόγος (80’ Καζναφέρης), Κωστούλας (90’ Ελευθεριάδης), Μεντής, Πέττας.

Αγροτικός Αστέρας: Παπαθανασίου, Ουρδούδης, Αποστολίδης (76’ Μηνάς), Φουτσιτζής, Τούλης  (59’ Καπρέτσος), Βαφειάδης, Κατσιάκης  (63’ Κωνσταντινίδης), Παπακωνσταντίνου (87’ Καλίδης), Φούσκας, Παπαποστόλου, Κουτσικοβαγγέλης.

 almoposfc.gr 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.