Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή Μέρα25 Ν Πέλλας

Στα Γιαννιτσά ημέρα Κυριακή 27-10-2019 και ώρα 8:00 στο καφέ 4 εποχές συναντηθήκαμε τα ορισμένα μέλη (κατόπιν δήλωσης διαθεσιμότητας) από την ΟΕΣΚΕ:

Α) Βασίλειος Πεσκουλίδης Φυρφιντής
Β) Ευθυμία Μαρκουδά
Γ) Αριστείδης Κωνσταντινίδης

Με σκοπό την κατανομή αρμοδιοτήτων/καθηκόντων μεταξύ μας, ώστε να οργανώσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο τα καθήκοντα της ΠΣΕ Ν.ΠΕΛΛΑΣ.
Μετά από συζήτηση μεταξύ μας καταλήξαμε στην εξής σύνθεση και κατανομής καθηκόντων της ΠΣΕ Ν.ΠΕΛΛΑΣ.
Ο κ.Βασίλειος Πεσκουλίδης Φυρφιντής αναλαμβάνει τα καθήκοντα του ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Η κ.Ευθυμία Μαρκουδά αναλαμβάνει τα καθήκοντα του ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ με αναπληρωματικό μέλος ο κ.Τσακιρίδης Χαράλαμπος
Ο κ.Αριστείδης Κωνσταντινίδης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Το μέλος της ΠΣΕ Μέρα25 Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Βασίλειος Πεσκουλίδης Φυρφιντής

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…