Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με επιτυχία η επιμορφωτική ημερίδα στα Γιαννιτσά: «Όρια - Διαχείριση Συμπεριφοράς Παιδιών» (φωτο)



Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, η επιμορφωτική ημερίδα που διοργάνωσε η συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου Πηνελόπη Ξανθίδου (Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πέλλας) σε συνεργασία με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών «Αλεξάνδρειο»,  με θέμα: «Όρια- Διαχείριση Συμπεριφοράς Παιδιών».

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα συνεδριάσεων και εκδηλώσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, οι ομιλητές Δρ. Αχιλλέας Νταφούλης, Παιδοψυχίατρος- Διευθυντής της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και ο Υποστράτηγος ε.α. Γιώργος Παπαπροδρόμου –πρώην Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, αναπτύσσοντας με γλαφυρότητα το σημαντικό θέμα της εκδήλωσης.

«Θερμές ευχαριστίες για τη συμμετοχή τους καθώς και στην Εκπαιδευτική μας Συντονίστρια Ξανθίδου Πηνελόπη, αλλά και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Ανδρονίκη Πέτσου», απευθύνει μέσα από την προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών «Αλεξάνδρειο», Νίκος Αγγελίδης.








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.