Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Χριστουγεννιάτικη συναυλία με 3 Φιλαρμονικές και 105... μουσικούς επί σκηνής!!


Συναυλία με 3 Φιλαρμονικές και 105... μουσικούς επί σκηνής (!!!) πρόκειται να διοργανώσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Έδεσσας λίγες ημέρες πριν από τα φετινά Χριστούγεννα.

Όπως επισημαίνει ο μαέστρος της Φιλαρμονικής, Λάκης Σαμαράς στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο, «μας κάνουν τη τιμή να συμπράξουν μαζί μας οι Φιλαρμονικές των Δήμων Λαμίας και Βέροιας. Δύο ιστορικές ορχήστρες που θα κάνουν τα Χριστούγεννα μας λαμπερά.»

Η συναυλία θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας (πρώην Νομαρχία) στην Έδεσσα, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

«Θα ακούσουμε έργα από πάρα πολλά είδη μουσικής και θα ακουστεί σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση ο "Συρτός της Έδεσσας". Ένας συρτός που γράψαμε μόνο για 'σας και που ελπίζουμε να χορεύουμε όλοι μ' αυτόν για πάρα πολλά χρόνια. Διότι....θα είναι Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΡΤΟΣ...!!! Ο ΣΥΡΤΟΣ ΤΩΝ ΕΔΕΣΣΑΙΩΝ!», καταλήγει ο κ. Σαμαράς στην ανάρτησή του.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.