Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξελίξεις στην υπόθεση της Γαλήνης Κοεμτζή: Κλήθηκαν 3 άτομα για κατάθεση σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας


Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Γιαννιτσιώτισσας φοιτήτριας Γαλήνης Κοεμτζή, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από 3 χρόνια στα Γιαννιτσά. Η 22χρονη φοιτήτρια έκανε βουτιά στο κενό από τον 9ο όροφο των εστιών του ΑΠΘ, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών της στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με πληροφορίες αντικαταστάθηκε η εισαγγελέας που διενεργούσε την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Γαλήνης Κοεμτζή στη Θεσσαλονίκη και ήδη κλήθηκαν σε ανωμοτί κατάθεση τρία άτομα και μία από αυτούς θα είναι η μητέρα νεαρού που φέρεται να εμπλέκεται στις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας. Ο νεαρός μένει στην Αγγλία και ο Αρχές ζήτησαν από τη μητέρα του να τους δώσει στοιχεία επικοινωνίας ώστε να τον καλέσουν να έρθει να απαντήσει σε σημαντικά ερωτήματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι αυτός που, σύμφωνα με την οικογένεια της 22χρονης Λίνας, το μοιραίο βράδυ μαζί με άλλο ένα άτομο έψαχνε ένα στικάκι γύρω από το άψυχο σώμα της φοιτήτριας. Είναι επίσης αυτός που οι Αρχές είχαν κάνει έφοδο σπίτι του και είχαν κατασχέσει ηλεκτρονικές συσκευές και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια..
Η οικογένειά της άτυχης φοιτήτριας από την πρώτη στιγμή υποστήριζε πως η Γαλήνη ήταν θύμα εκβιασμού, είχαν κινηθεί νομικά και είχαν καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου διότι η οι συγγενείς της άτυχης Γαλήνης δεχόντουσαν απειλητικά μηνύματα μέσω facebook και συγκεκριμένα η αδερφή και η ξαδέρφη της φοιτήτριας δεχόντουσαν απειλές για τη ζωή τους αν δεν σταματούσαν να ασχολούνται με το θάνατό της. Υπενθυμίζουμε ότι η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τον αποστολέα των απειλητικών μηνυμάτων. 

Πρόκειται για άντρα που χρησιμοποιούσε ψεύτικο προφίλ, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια μετά από έρευνες που έκαναν οι άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Παράλληλα, βρέθηκε στο Λονδίνο φίλη και πρώην συνάδελφος της Λίνας, η οποία ήταν μαζί της λίγες ώρες πριν τον θάνατο της κοπέλας. Θα κληθεί από τις βρετανικές Αρχές για να καταθέσει ό,τι γνωρίζει για την υπόθεση.
Αρχικά, ο θάνατος της Γαλήνης είχε αποδοθεί σε αυτοκτονία, όμως μετά τα νέα στοιχεία για τον θάνατό της, ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε ξανά.
Πλέον, οι δικαστικές αρχές καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα αν ο θάνατος της Λίνας οφείλεται σε αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια, με τον δικηγόρο της οικογένειας Αντώνη Ξυλουργίδη να δηλώνει πως «σύντομα θα έχουμε προσωποποίηση ευθυνών».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.