Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

4η Μανιταρογιορτή στα Γιαννιτσά: Μοναδικές γεύσεις και ζωντανή μουσική από τους DE FACTO και τους BYE PAULA συνέθεσαν μια ξεχωριστή βραδιά! (βίντεο)


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Γιαννιτσά, από το τοπικό cafe bar Etoile, στον πεζόδρομο της πόλης, η 4η Μανιταρογιορτή!

Επρόκειτο για μια ακόμη φθινοπωρινή ξενάγηση στον μαγικό κόσμο των μανιταριών και της μουσικής.

Από τις 20:00 το βράδυ και μετά, όσοι παραβρέθηκαν στην Μανιταρογιορτή στον πεζόδρομο, είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν μανιταροσουβλάκια και κάστανα, ρακόμελο και μανιταρομακαρονάδα, ριζότο με κοκκινιστό μανιταριών, μανιταρόσουπα και φυσικά πολύ ζωντανή μουσική με τους DE FACTO και τους BYE PAULA σε μοναδικές και δυναμικές live στιγμές που ξεσήκωσαν το κοινό των Γιαννιτσών.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση-γνωριμία με τον κόσμο των άγριων μανιταριών από τον Σύλλογο ''Μανιταρόφιλοι Ελλάδας''.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.