Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

400 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους - Πόσοι θα προσληφθούν στην Εφ. Α. Πέλλας

Έγκριση για την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης τετρακοσίων (400) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας πέντε (5) μηνών, σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Την πρόσληψη 400 νέων υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠ σε μουσεία, εφορείες αρχαιοτήτων και αρχαιολογικούς χώρους ενέκρινε το υπουργείο Πολιτισμού.
Σύμφωνα με την απόφαση θα ζητηθεί προσωπικό των εξής ειδικοτήτων:
ΔΕ Φύλαξης - Πληροφόρησης Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων
ΔΕ Φύλαξης - Πληροφόρησης Νυκτοφυλάκων Αρχαιοτήτων
ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού - Καθαριότητας
ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού - Εργατών

Οι νέοι υπάλληλοι θα απασχοληθούν σε 64 υπηρεσίες και φορείς του υπουργείου Πολιτισμού που καλύπτουν ουσιαστικά όλη τη χώρα.

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας θα προσληφθούν 3 άτομα: Δύο (2) άτομα ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ και ένα (1) άτομο ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - ΕΡΓΑΤΩΝ.

Δείτε ΕΔΩ την σχετική απόφαση με όλες τις θέσεις


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…