Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε ξενοδοχείο της Νάουσας 80 μετανάστες


Σε ξενοδοχείο της Νάουσας που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης μεταφέρθηκαν τη νύχτα 80 μετανάστες, κατά κύριο λόγο Αφγανικής καταγωγής.

Ο ιδιοκτήτης του είχε αποδεχθεί την πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να παρέχουν τις υποδομές τους - έναντι αμοιβής - για φιλοξενία μεταναστών από την κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας, Δημήτρη Μάντσιο, που μίλησε στο veriotis.gr από τις 25 ξενοδοχειακές μονάδες που ανήκουν στην Ένωση οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων (4) υπέβαλλαν τη σχετική αίτηση. Από το σύνολο των 300 επιπλέον μεταναστών που θα μεταφερθούν στην Ημαθία θα απορροφηθούν είτε στις συγκεκριμένες ξενοδοχειακές μονάδες είτε στα κέντρα προσφύγων Βέροιας και Αλεξάνδρειας.

«Σαν Ένωση Ξενοδόχων δεν μπορούμε να πούμε κάποιον επαγγελματία του χώρου να μην κοιτάξει τη δουλειά του. Όμως, σχετικά με τη δική μου επιχείρηση δεν υπέβαλα αίτηση. Κάποιοι συνάδελφοι ωστόσο αντιμετωπίζουν το θέμα κοινωνικά αλλά και οικονομικά ως κάτι θετικό. Το κοινωνικό αντίκτυπο κατ' εμέ είναι αρνητικό, αλλά αν υπάρχει ζήτημα πληρότητας τότε τα δεδομένα αλλάζουν» υπογραμμίζει στο veriotis.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας, Δημήτρης Μάντσιος.

Τα κτίρια θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, ώστε να είναι κατάλληλα για την φιλοξενία ανθρώπων. Επίσης δεσμεύονται να παρέχουν στους μετανάστες υπηρεσίες που θα τους εξασφαλίζουν μια αξιοπρεπή διαβίωση, όπως πρόσβαση ΑΜΕΑ. κουζίνα, ψυγείο, ζεστό νερό, wifi κτλ.Υπογραμμίζεται πως η φιλοξενία θα αφορά πολίτες τρίτων χωρών που έχουν αιτηθεί άσυλο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. Προσεχώς και στην καρατζοβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας έχετε πρήξει.
    Καλώς να έρθουν και να ενσωματωθούν σε καθε τοπική κοινωνία,λες και εμείς ήμαστε καλύτεροι.
    Ευκαιρία να δείξουμε την αλληλεγγύη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως ακριβώς θα ενσωματωθούν δίπλα στην εκκλησία Θα γίνει τζαμί θα γυρίζουν με μπουργκα στους δρόμους η νομίζεις είναι άνθρωποι που δουλεύουν και θα πιάσουν να δουλέψουν όταν δεν θα μπορείς να προστατέψεις το σπίτι και την περιουσία σου από αυτούς τότε θα δεις ενσωμάτωση

      Διαγραφή
    2. Έτσι σύντροφε.
      Δειξτε πρώτοι τον δρόμο.
      Πάρτε τους σπίτι σας

      Διαγραφή
    3. Παρτους στο σπιτι σου και για δωρο δωστους τη γυναικα σου.........

      Διαγραφή
    4. Θα τού τη πάρουν έτσι και αλλιώς

      Διαγραφή
  3. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.
    ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΟΝΙΑ.
    ΜΕ ΔΥΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ Η ΗΜΑΘΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΄΄ΛΑΘΡΟΤΟΥΡΙΣΤΕΣ¨¨ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΝΑ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.
    ΚΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΡΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΑΤΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΝΑΟΥΣΑ εμείς εδώ δεν έχουμε μέρος για φιλοξενία, φέρτε τους εδω και αφήστε τους γραφικούς να λένε ( πάρτε τούς στα σπίτια σας )ΜΕΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ 1000 ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον ΣΥΡΙΖΑ λέγαμε αλλά εσείς κύριοι της Νέας Δημοκρατίας παίζει να είστε χειρότεροι...Καρασμανη,Βασιλειάδη,Σταμενιτη ξέρετε που θα πάτε στις επόμενες ε;Εκεί που είναι και ο Σηφάκης...στο πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΠΕΚΛΕΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ

      Διαγραφή
  6. Λαθρομετανάστες είναι χωρίς χαρτιά κ οι μόνοι π τους θέλουν είναι μαγαζάτορες κανείς αλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φέρτε και στην Αριδαία γιατί μόνο στην Νάουσα τι διάκριση είναι αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τραγωδία. Επικίνδυνοι. Νέοι άντρες τρώνε κοιμούνται τσάμπα δεν δουλεύουν περιφέρονται από εδώ και από κει και μόνο μίσος τρέφουν για εμας. Και απαιτούν τα πάντα σύμφωνα με τους νόμους για την μετανάστευση. Εγώ θέλω 1500 ευρώ για πετρέλαιο.στα σπίτια που μένουν τα φουλαρουν συνέχεια.τα έχω δει σε κοντινή πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιοι στην Ελλάδα τρέφουν το φίδι του φασισμού με τη φοβία που σπέρνουν.Η χρυσή αυγή έγινε ελληνική λύση και προσωρινά νέα δημοκρατία.Οι καιροί είναι πονηροί και ο Ερντογάν που γνωρίζει πολύ καλά τις αντιδράσεις και τις αντοχές των Ελλήνων, θα μας σπείρει το διχασμό και την τρομολαγνεια. Έλληνες μόνο με δημοκρατία και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μπορούμε να αντισταθούμε στους εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε Μυτιλήνη να εφαρμόσεις την δημοκρατία στο hotspot μάγκα μου.

      Διαγραφή
  10. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την εφαρμόσει στο πληκτρολόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.