Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον Ομαδικό Τάφο Γιαννιτσών η εκδήλωση για την επέτειο του εξέγερσης του Πολυτεχνείου


Εκδήλωση εορτασμού για την 46η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου συνδιοργάνωσαν σήμερα Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, ο Δήμος Πέλλας και οι Σύλλογοι Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την επιμνημόσυνη δέηση στις 11.00 το πρωί, στον Ομαδικό Τάφο Γιαννιτσών. Στη συνέχεια μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών τραγούδησαν άσματα σχετικά με το Πολυτεχνείο και είπαν ποιήματα. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Ομαδικού Τάφου και την εκδήλωση έκλεισε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πέλλας.

Να σημειωθεί ότι μετά την επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της 17ης Νοεμβρίου του 1973, αναγνώσθηκε μήνυμα της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, η βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, οι πρόεδροι των συλλόγων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, της Τοπικής Κοινότητας Γιαννιτσών, Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πέλλας, του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πέλλας, εκπρόσωποι στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, μαθητές κ.α.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Όλοι μας ξέρουμε ότι οι νεοδημοκράτες όταν υποκλεπτουν την εξουσία γιατί με την κλασική οδό δύσκολα, οργιάζουν και λειτουργούν εντελώς αντιδημοκρατικά γι'αυτό λοιπόν το μόνο που βλέπω από τις φωτο είναι κάτι πολύ φιλελεύθεροι τύποι οι υπόλοιποι στην εξορία ως μιάσματα??? Αρχίσατε την περιθωριοποιηση των ανθρώπων πολιτικών και μη που ανήκουν στην δημοκρατική ιδεολογία???????????? Έτσι ήσασταν πάντα αίσχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.