Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου και ώρα 19:30΄συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1)    Έγκριση της με  αριθμ. 44/2019 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που αφορά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη των Γιαννιτσών.
2)    Έγκριση της με αριθμ. 45/2019 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που αφορά στη δημιουργία θέσης βραχείας στάθμευσης στην οδό Βενιζέλου 184, στα Γιαννιτσά.
3)    Έγκριση της με αριθμ. 46/2019 απόφασης τυης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής , που αφορά σε αίτημα για χορήγηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ.
4)    Έγκριση της με αριθμ. 47/2019 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που αφορά στην τροποποίηση του άρθρου 8 του κανονισμού λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πέλλας..
5)    Τροποποίηση της με αριθμ. 6/2019 απόφασης του Δ.Σ Πέλλας ,που αφορά στον ορισμό μελών στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης της σύμβασης μεταξύ Δήμου Πέλλας και Ελληνικό Δημόσιο- Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για την εκτέλεση του έργου:  Επισκευή της επιφανειακής στιβάδας(retoping) του υφιστάμενου συνθετικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών Νομού Πέλλας Π.Ε Πέλλας, πρ/σμού: 104.915,10 €
6)    Έγκριση ΄΄ Εισόδου – Εξόδου Οχημάτων ΄΄ επί δημοτικής οδού της εγκατάστασης « Πλυντήριο – Λιπαντήριο », ιδιοκτησίας Τεμπερεκίδη Αντωνίου .
7)    Συγκρότηση επιτροπής για την οριστική παραλαβή του έργου: Αποκατάσταση φθαρμένων οδοστρωμάτων Δήμου Πέλλας, Α.Μ 22/2017.
8)    Ψήφιση διαφόρων πιστώσεων για επέκταση φωτισμού οδικού δικτύου Δήμου Πέλλας.
9)    Έγκριση ή μη σύναψης σύμβασης συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πέλλας και της Cytop Α.Ε. Περιβαλλοντικές Τεχνολογίες Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία.
10)    Βράβευση των πρώτων αριστούχων μαθητών, των τριών τάξεων του Γυμνασίου Πέλλας, στη μνήμη των Χαράλαμπου και Έλλης Μακαρόνα.
11)    Αναμόρφωση πρ/σμού οικ. έτους 2019 του Δήμου Πέλλας.
12)    Έγκριση συναίνεσης για τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών στις εγκαταστάσεις λατομείου στην Κοινότητα Πλαγιαρίου και τροποποίηση της σύμβασης εκμίσθωσης.
13)    Προσκύρωση δημοτικής έκτασης.
14)    Έγκριση υλοτόμησης και εκποίησης ξυλείας στην Κοινότητα Κρύας Βρύσης.
15)    Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2020-2021.
16)    Κοπή δένδρων
17)    Έγκριση της με αριθμ. 74/2019 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας.
18)    Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Πέλλας για το 2020.

Εισηγητής από το 1ο μέχρι και το 9ο , και το 18ο  ο αντιδήμαρχος κ. Βουτσάς Χρήστος.
Εισηγητής από το 10ο μέχρι και το 14ο θέμα ο αντιδήμαρχος κ. Φωκάς Ιωάννης.
Εισηγητές του 15ο θέματος ο αντιδήμαρχος κ. Σεραϊδης Πέτρος και η Δ.Σ κ. Ζαφειρίου Ιωάννα.
Εισηγητής του 16ου θέματος ο αντιδήμαρχος κ. Καραφυλλιάς Ανδρέας
Εισηγητής του 17ου θέματος ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας κ. Επιτροπάκης Αθανάσιος.

Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί αμέσως μετά με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την ψήφιση Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης οικονομικού έτους 2020  του Δήμου Πέλλας.
Εισηγητής του θέματος ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φωκάς Ιωάννης. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Τακτικα συνεδριαζει η Επιτροπη Ποιοτητας Ζωης του Δημου Πελλας;Απο ποιους; Διοτι συμβουλους ποιοτητας του Σταμκου δεν... δεν βλεπουμε! Για να υπαρχει ποιοτητα ζωης, χρειαζονταΔΡΟΜΟΙ,ΑΣΦΑΛΤΟΣ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΟ, ΔΕΝΤΡΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ. Ο Σταμκος δεν εχει ταξιδεψει ποτε του σε αλλα μερη, καρτ-ποσταλ δεν εχει δει απο αλλες πολεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δε χρειάζεται, αφού υπάρχουν τα κορόιδα της νουδουλας που τον βγάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…