Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Όχι« των κατοίκων Σκύδρας στους μετανάστες: «Θα πάρουμε τις καραμπίνες» (βίντεο)


«Όχι» στην εγκατάσταση και μεταναστών λένε οι κάτοικοι της Σκύδρας και προειδοποιούν ότι θα πάρουν τις καραμπίνες.

«Έχω πει ότι θα πάρουμε και τις καραμπίνες αν χρειαστεί να υπερασπίσουμε τις οικογένειές μας, η άμυνά μας θα είναι αυτή. Είπα την αλήθεια, ο κάθε Έλληνας πολίτης θα έκανε το ίδιο αν ενοχληθεί από κάτι. Αν κάποιος λαθρομετανάστης ενοχλήσει την οικογένειά μου, την οικογένεια του γείτονα, γίνουν ζημιές ή επιθέσεις, είναι πολύ λογικό να φτάσουμε εκεί», δηλώνει στον ΑΝΤ1 κάτοικος της περιοχής.

«Η δήμαρχος της Σκύδρας μάχεται για τα δικαιώματα των συμπολιτών της και του τόπου της. Δεν μπορούμε σε αυτόν τον τόπο να δεχθούμε τετελεσμένα γεγονότα τα οποία θίγουν τα δικαιώματα των συμπολιτών μας. Το στρατόπεδό μας έχει κριθεί ακατάλληλο αρκετές φορές», τόνισε ο αντιδήμαρχος Σκύδρας.

Τέλος, δημόσια συγνώμη ζήτησε ο ιερέας από την Σκύδρα για όσα είπε για το κοράνι.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

54 comments:

  1. Που να μην είσασταν παιδιά προσφύγων!!!Δηλαδή οι κάτοικοι της Λέσβου ,της Σάμου , του Πολυκάστρου , του Κουτσόχερου Λάρισας κλπ. που φιλοξενούν πρόσφυγες δεν έχουν οικογένειες για να ανησυχούν;;;;;;Αμφιβάλλω αν έχετε καμιά σχέση με το Ξένιο Ζευς.Για να προλάβω τους έξυπνους:Δεν θα του βάλετε στα σπίτια σας , στο στατόπεδο θα πήγαιναν .Κάτοικος περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια και έχεις σχέση εσύ με τον ξενιο Ζευς ευκαιρία να δηλώσεις ποσούς λαθρομετανάστες θέλεις να πάρεις να φιλοξενισεις σπίτι σου τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε απλά ελληνικά δεν τους θέλουμε

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΔΕ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘ'ΕΞΗΣ,ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΦΑΙΡΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΔΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΙΜΑΙ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ, ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 70 ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ[ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ] ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.Η ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ[ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ] ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ?ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΄΄ΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ΄΄ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ,ΚΑΙ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΟΙ ΄΄ΕΤΑΙΡΟΙ'' ΜΑΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ.Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΄ΚΟΝΟΜΑΝΕ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΄΄ΧΑΘΕΙ'' ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ Η' ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΦΛΕΣΕΣ,ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΔΕΣ,ΚΑΝΑΡΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΕΣ.ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ...................?

      Διαγραφή
    3. Προς 3:46. Προφανώς το πρόβλημα αφορά όλη την Ελλάδα. Εσείς τι διαφορετικό έχετε στην Σκύδρα και δεν θέλετε να συμμετέχετε;;;; Αν ήταν κάποιο Eυρωπαικό πρόγραμμα ή κάποια επιδότηση , πρώτοι θα τρέχατε;Στα δύσκολα χώρια ,στα καλά μαζί!!!

      Διαγραφή
    4. ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΠΏΝΥΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΕΊΞΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΊΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΈΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

      Διαγραφή
    5. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΟΝΟ .ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΠΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

      Διαγραφή
  2. Η σκυδρα εχει αρκετές χιλιάδες κόσμο σε καμιά περίπτωση αυτοί οι 50-60 βια βια εκπροσωπούν τον προσφυγικό λαό της πόλης μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επιστήμη σηκώνει ψηλά χέρια και πόδια μαζί σου. Δεν μπορείς να δεις την αλήθεια. Οι πρόσφυγες ήταν Έλληνες και ήρθαν στην Ελλάδα, δεν ήταν Πακιστανοι ούτε αφγανοι. Και διάβασε το Κοράνι να δεις το πολιτισμό που μας φέρνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι θρασύδηλοι γλύφτες σηκώνουν τα πόδια , οι πρόσφυγες πρώτα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,και εσύ δεν έχεις δει ούτε το εξώφυλλο από το κοράνι. Δεν απάντησες ούτε σε ένα από τα επιχειρήματα του πρώτου σχολιαστή.Μόνο κραυγές και αναθεματισμοί.

      Διαγραφή
  4. Εσυ ο κατοικος περιοχης δεν μένεις ομως διπλα στο στρατόπεδο.και ποιος πιστεύει οτι αυτοι θα εμεναν κλεισμένοι και ήσυχοι μεσα στο στρατόπεδο;Ενα μονο θα σας πω..Για αυτόν τον λαο,ο βιασμος δεν θεωρείται έγκλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που ξέρεις που ακριβώς μένω;και ότι εσύ μένεις πιο κοντά στο στρατόπεδο.

      Διαγραφή
  5. Ο τέως πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στην Σκύδρα, που απειλεί να πάρει την καραμπίνα ασφαλώς και δεν εκπροσωπεί τους Σκυδραίους. Ντροπή στον Αντιδήμαρχο και στην Δημοτική Αρχή που σέρνεται πίσω από τα κηρύγματα μίσους των φασιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μιλάμε για πρόσφυγες αλλά για οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας προώθησης λαθρομεταναστών με απώτερο σκοπό την ενεργοποίηση τους όποτε και όπου χρειαστεί ... ας σταματήσουμε να είμαστε αφελείς και επιτέλους ας ελέγξει το κράτος τις ΜΚΟ οι οποίες και επιτελούν το δικό τους πονηρό έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα αφορά όλη την χώρα και όχι μόνο την Σκύδρα!!!

      Διαγραφή
  7. ρε αριστερούληδες που η ιδεολογία που σας έχουν σφηνώσει από μικρά μέσα στο κεφάλι δεν σας αφήνει να δείτε την πραγματικότητα . τι δουλεία έχουν οι δικοί μας πρόσφυγες που ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ με αυτούς τους ανθρώπους που ούτε αυτοί ξέρουν τι είναι . Οσο για τους μετανάστες ΕΛΛΗΝΕΣ που πήγαν στην Γερμανία ,Αυστραλία κλπ πήγαν μετά από πρόσκληση ,ιατρικές εξετάσεις κλπ συντεταγμένα και όμορφα .Τόσο κολλημένοι είστε μερικοί που δεν βλέπετε την αλήθεια .φυσικά ούτε επικροτώ τις ακραίες φωνές από την δεξιά πλευρά με τους αφορισμούς ,καραμπίνες κλπ χαζομάρες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ασυλο δικαιούνται οι πρόσφυγες μόνο αν είναι Έλληνες? Κι αν υποβληθούν οι μετανάστες,συντεταγμένα πάντα, σε ιατρικές εξετάσεις και νομιμοποιήσουν την παραμονή τους συμφωνεις να μείνουν πονηρέ ρατσιστούλη?

      Διαγραφή
    2. Εχουν οι ελληνες που εκαναν απαρτχαϊντ στη νοτιαο αφρικη

      Διαγραφή
  8. Συμφωνώ κι εγώ με τους αγαπητούς δημοσιογράφους και πανελίστες. Δεν είναι σωστό να πέφτει όλο το βάρος στους ώμους των κατοίκων των ακριτικών νησιών. Θα ήθελα να μοιραστεί το πρόβλημα και η περιοχή μας. Προτείνω λοιπόν να φιλοξενήσουμε κι εμείς τον ίδιο αριθμό μεταναστών που φιλοξενεί το Ψυχικό και η Κηφισιά. Κι επειδή είμαστε πιο φιλόξενοι από τους Αθηναίους συμπατριώτες μας προτείνω να φιλοξενήσουμε τον διπλάσιο αριθμό απο αυτόν που φιλοξενούν αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λέει ο παπάς; αγαπάτε αλλήλους;ΧΑ ΧΑ σαν δεν ντρέπονται λίγο το μίσος σας περισσεύει περιμένουμε την επίσημη θέση της Μητρόπολης για τον παπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αδέρφια, ειρήνη υμίν... αγαπάτε αλλήλους. Διαβάστε το"Χριστός ξανασταυρώνεται" , σκεφτείτε τι έχουν περάσει αυτοί οι άνθρωποι για να φτάσουν εδώ, σεβαστείτε την ανθρώπινη υπόσταση τους και τον πολιτισμό τους. Είμαστε Έλληνες, έχουμε αξίες ανθρωπιστικές, είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι έχουμε την αγάπη στον συνάνθρωπο οδηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο σου ρε φιλε

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστός πόσους θα πάρεις σπίτι σου δεν μας είπες όμως ανθρωπιστη

      Διαγραφή
    3. Γιατί όταν ακούτε για πρόσφυγες αμέσως λέτε πάρτε τους σπίτια σας;;; δεν ξέρετε τίποτα άλλο να πείτε Και κάτι τελευταίο μόνο για την τηλεόραση δεν είσαστε ούτε να μιλάτε δεν ξέρετε και που να ερχόταν ξαφνικά η εκπομπή εσείς το ξέρατε και πάλι να συζητάτε δεν ξέρετε ρεζίλι μας κάνατε

      Διαγραφή
    4. Σε πείραξε το πάρτε τους σπίτια σας τι ήθελες να ακούσεις όπως τους θέλεις έτσι να τους πάρεις σπίτι σου τι κακό ακούς μην το παίζουμε δήθεν αμθρωπιστες να το δείχνουμε με πράξεις και στους δέκα που θα πάρεις σπίτι σου και άλλους πέντε δώρο

      Διαγραφή
  11. ΩΣ ΑΝΙΡΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΦΜΗΠΩΣ ΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΖΥΓΟΣ;
    ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ λέω να πάρουν το καράβι που τους έφερε 1923 στην Μακεδονία μας σαν πρόσφυγες και να πάνε στην πατρίδα τους που τόσο λησμονούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβασες τι έγραψες;εαν ναι,δεν εισαι καλα στα μυαλά

      Διαγραφή
    2. Μήπως είσαι ουράνιο τόξο μεγάλε εμεις ημαστε αρχαιει ελληνες εση πια προέλευσης είσαι μαημουνη

      Διαγραφή
    3. Τόσο καλά περνούσαν οι δικαιούχοι σου επί τουρκοκρατίας που σου έμεινε στο DNA

      Διαγραφή
    4. Εσυ των 8.56 UNKNOWN. ποσο μοιαζεις στους αρχαιους Ελληνες; Οι Αρχαιοι ελληνες ανηκοντας στα Ινδοευρωπαικα φυλα,οπως οι Κελτες, [οι Γερμανοι δηλαδη ] , οι Ιλυρριοι, οι Σλαυοι, οι Θρακες ,οι Λατινοι κλλπ, ηταν ξανθοι ανοιχτοχρωμοι, ετσι αναφερονται ο Αχιλλεας, απο τον Ομηρο, ο Μεγας Αλεξανδρος. Εσυ ποσο ανοιχτοχρωμος εισαι; μηπως τελικα μοιαζεις με Αυστραλοπιθηκο ; μαυριδερος,τριχωτος;

      Διαγραφή
    5. Ματζιριδες μια χαρά ξέρω τι έγραψα!! Όσο για εσένα που λες για τους αρχαίους Έλληνες αυτοί ήξεραν και ορθογραφία και γραφή, εσύ; και δεν είμαι ουράνιο τόξο!! Είμαι Έλληνας Μακεδόνας και από 1923 οι πόντιοι με έχουν κάψει 3 φορές το χωριό μου και έχουν πάρει τα χωράφια από τους μισούς τους έχουν διώξει από το χωριό μας και τα ονομάζουν τα χωράφια των φυγάδων! Φυγάδες από το τόπο τούς από την πατρίδα τους από την πατρίδα μας!! Εδώ μας βρήκατε εσείς που ήρθατε από τον πόντο και εδώ θα μείνουμε... απλα να μην ξεχνάμε!!!

      Διαγραφή
    6. Πες μου μονο λιμανι και ωρα αναχώρησης να φυγω χθες,αυτοι που σας μαθανε να πλένετε το "πιπι" σας,καθε βράδυ

      Διαγραφή
  13. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλοι οι πρόσφυγες πρέπει να εγκατασταθούν σε δήμους που πρόσκεινται στην δεξιά ,η Έδεσσα πρέπει να μπροστάρης στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αποσηνφωρισει τα νησιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν δεν μιλάμε για πρόσφυγες είναι οικονομικοι λαθρομετανάστες μετά μιλάμε για μουσουλμάνους και τέλος η Έλληνες πρόσφυγες γύρισαν στην Ελλάδα την πατρίδα τους δεν πήγαν σε άλλη χώρα

      Διαγραφή
    2. Ρε αγράμματε (8.41) οι πρόσφυγες το 22 πήγαν εκτός απο Ελλαδα σε Συριά Αίγυπτο στη τοτε Ρωσία, Αρμενια και πολλοί πήγαν αμερικη και Γαλλία

      Διαγραφή
    3. αντιδρουν απο ανασφαλεια ,διοτι και οι ιδιοι ειναι ΕΠΟΙΚΟΙ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ του 1923 και φοβουνμται μηπως οι προσφυγες μαθουν καλυτερα τα ελληνικα και τους κοροιδευουν

      Διαγραφή
    4. Ρε γραμματιζουμενε 8.57 έφυγαν από πόλεμο η δικοί σου φίλοι λαθρομετανάστες από που φεύγουν που έχει πόλεμο και δεν το ξέρουμε εξυπνάκια πάντως αν τους θέλεις τόσο πολύ πάρε μερικούς σπίτι σου

      Διαγραφή
    5. Πω πω...11:22 είσαι αμόρφωτος! Ξεκόλλα. Μάθε τι γίνεται στον κόσμο πρώτα. Έχεις γίνει ρεζίλι.

      Διαγραφή
    6. Ενώ εσύ 12.43 είσαι μορφωμένος ξέρεις τι γίνεται στον κόσμο; κοίτα το καθρέφτη σου να δεις ένα ρεζίλι είσαι τόσο δημοκρατης που θέλεις να επιβάλεις τα δικά σου πιστεύω σε άλλους αν αυτό δεν είναι φασίστας τι είναι έφεραν Γιαννιτσά πάνε πάρε μερικούς σπίτι σου αφού ξέρεις τι γίνεται στο κόσμο

      Διαγραφή
  16. Σε όλα τα σχόλια ο ίδιος γράφει.Ιγνάτη εσύ είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανέκαθεν η αριστερά δίχασε και εξακολουθεί βλέπω να διχάζει τον κόσμο.
    Ποτε με αριστερούς και κακιθς δεξιούς, με γερμανοτσολιάδες, και τώρα βλέπω να κάνουν το ίδιο με πόντιους και ντόπιους, για κλεμμένα χωράφια ,καμμένα σπίτια κλπ.
    Τα μόνα χωράφια που πήραν ,η μάλλον που τους έδωσε το κράτος ηταν τούρκων, αρα κανένας τουρκοσπορος θα είσαι εσύ που μιλάς γι αυτά.
    Δεύτερον στα χωριά που εγκαταστάθηκαν κυρίως οι πόντιοι ζούσαν κυρίως τούρκοι όχι ντόπιοι.
    Διάβασε και κανένα βιβλίο,όχι μονο το μανιφέστο του Λένιν .
    Και μην ξεχνάμε ποιος έδωσε βήμα και αγκάλιασε τους πρακτορισκους του ουράνιου τόξου.
    Ως γνήσιοι απόγονοι του Ζαχαριάδη εκαναν το καθήκον τούς.
    Όσο και να προσπαθείτε δεν μπορείτε να σπειρετε διχόνοια.
    Κάντε καμια πορεία, καμια κατάληψη, καψτε κανένα αυτοκίνητο κανενός φουκαρα,σπαστά κανένα πανεπιστήμιο, μοιραστε ναρκωτικά και οτιδήποτε άλλο με τα φιλαράκια σας τους λαθροεποικους και αφήστε τα σάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ναρκωτικα και παιδεραστιες στους φιλους του πρωθυπουργου σου.Επισης τα σπιτια τα αυτοκινητα και τις περιουσιες σου τις εφαγαν τα κομματα που εισαι οπαδος θυμα αιωνιο.

      Διαγραφή
  18. Η ντροπή της Σκύδρας ...αυτό που βλέπουμε.. γίναμε πανελλαδικος ρεζίλι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σαν Έλληνας πατριώτης κεντροδεξιος Και χριστιανός ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ θα βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις ένα μικρό λαθάκι φίλε μου να λες θα βοηθήσω όχι θα βοηθήσουμε να μιλάς για τον εαυτό σου και μόνο φιλικά από έναν άνθρωπο της δουλειάς που ποτέ δεν μου χαρίστηκε τίποτα

      Διαγραφή
  20. τέτοια κάνουμε και μας τους πήρε η ναουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11 22 δεν σε κόβω για Μακεδόνα αλλα για κότα δειλή και αμα θελεις ελα στο ριζο να σε δειξουμε πόσο αρχαιει ημαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΥΓΚ .ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εσείς όλοι οι (άνθρωποι)που συμφωνείτε να φέρουν πρόσφυγες εδώ εύχομαι να τους βρείτε μέσα στα σπίτια σας να σας δω μετά από που πηγάζει τόση καλοσύνη αι σιχτιρ ποια σταματημό δεν έχετε όλοι ξαφνικά έχετε γίνει φιλόζωοι ας σας φάνε να τελειώνουμε και στο κάτω κάτω όλοι έχουμε από μια αποθήκη ένα χωράφι αυτοί που έχουν τόση μεγάλη καρδιά ας τους μυραστουν να τους προσέχουν ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καλό Haloween, καλή blacκ Friday και είθε ο Santa Claus να μας φέρει την Coca Cola σε όλους μας. Αφιερωμένο σε αυτή τη μειοψηφεία των ιερωμένων που πιστεύουν ότι η άρνηση ενός καλύτερου μέλλόντος σε αλλόδοξους, στερεί από εμάς τους ομόδοξους τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα μας. Ας πάνε οι αυτοί οι παπάδες στη Μύκονο και στο Λαγανά και στα Μάλια της Κρήτης. Ας κυρήξουν εκεί το αυθεντικό μήνυμα του Ιησού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.