Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βίντεο έκπληξη - Δείτε τον Τσιτσιπά να μιλάει άπταιστα ρώσικα (βίντεο)


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλάει άπταιστα τα Ρώσικα. Όπως θα δείτε και στο βίντεο της Ρωσικής τηλεόρασης που πήρε συνέντευξη από τον Έλληνα τενίστα, ο Τσιτσιπάς μιλάει τη γλώσσα της μητέρας του τόσο καλά που δεν ξεχωρίζει εάν μιλάει Ρώσος ή Έλληνας.

Οι ρίζες του εκπληκτικού τενίστα από την πλευρά της μάνας του είναι Ρωσικές. Ο παππούς του ήταν ο μεγάλος ποδοσφαιριστής, επιθετικός της Σπαρτάκ Μόσχας, της Ντιναμό Μόσχας και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Λένινγκραντ τότε), του Σεργκέι Σαλνίκοφ. Η μητέρα του Στέφανου η Τζούλια Σαλνίκοβα ήταν και εκείνη αθλήτρια. Η μεγάλη της αγάπη ήταν το τένις και μάλιστα το 1990 βρισκόταν στην 194η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Προφανώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν αυτό που λέμε «δίγλωσσα παιδιά», τα παιδιά δηλαδή που μεγαλώνουν σε ένα σπίτι και μαθαίνουν από μικρά να μιλάνε και τη γλώσσα του μπαμπά και τη γλώσσα της μαμάς.

Στη συνέντευξη του ο Στέφανος είπε: «Μιλάω Ρώσικα για τη μητέρα μου»

Δείτε το βίντεο:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.