Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύγκληση ειδικής και τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας συγκαλείται σε ειδική και τακτική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019, με την εξής αντίστοιχη θεματολογία:

Ειδική συνεδρίαση, ώρα 19:00΄:
1. Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 του Δήμου Σκύδρας.
2. Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) 2020 Δήμου Σκύδρας.

Τακτική συνεδρίαση, ώρα 20:00΄:

1. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2019.
2. Οικονομική ενίσχυση ενδεών.
3. Οικονομική ενίσχυση του συλλόγου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».
4. Έγκριση του όρου 10.2 στο δανειστικό συμβόλαιο με το ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ για το έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ» (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι)
5. Έγκριση υποβολής αιτήματος για σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ – ΠΚΜ για την υλοποίηση του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕΒ/ΝΩΝ».
6. Έγκριση υποβολής αιτήματος στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ στον άξονα προτεραιότητας «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ» με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ».
7. Μεταβολές σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιους Εκπαίδευσης Πέλλας.
8. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για κοπή δέντρου στην Τ.Κ. Καλής.
9. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για κοπή δέντρου στην Τ.Κ. Σεβαστειανών
10. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου εμπορίου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…