Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κρύα Βρύση: Διάρρηξη κοσμηματοπωλείου και φωτιά σε όχημα κατά την διάρκεια της νύχτας! (φωτο)



Δύο ιδιαίτερα σοβαρά παραβατικά περιστατικά σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της νύχτας στην Κρύα Βρύση του δήμου Πέλλας. Πιο συγκεκριμένα:
Πυρκαγιά σε όχημα ΙΧ, που ήταν παρκαρισμένο σε κεντρικό σημείο της Κρύας Βρύσης (πεζόδρομος), έβαλαν άγνωστοι σήμερα, περίπου στις 4.00 τα ξημερώματα, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές και χωρίς -ευτυχώς- να κινδυνέψει ανθρώπινη ζωή.


Λίγο νωρίτερα, άγνωστοι διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης. Συγκεκριμένα, οι άγνωστοι δράστες ξήλωσαν τα σιδερένια ρολά του καταστήματος και αφαίρεσαν κοσμήματα και χρυσαφικά από τις βιτρίνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες δεν κατάφεραν να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο στο οποίο υπήρχε το μεγαλύτερο μέρος των κοσμημάτων, μεγάλης αξίας και απέσπασαν κοσμήματα μόνο από τις προθήκες στις βιτρίνες.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες των δύο παραπάνω -ξεχωριστών απ΄ ότι φαίνεται- περιστατικών.
Για τα δύο περιστατικά έρευνες διενεργούν οι αρμόδιες αρχές.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.