Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας: Αντιπαραθέσεις για μετεκλογικές προσλήψεις στα Λουτρά Πόζαρ


Έντονες ήταν οι αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αλμωπίας το απόγευμα της Πέμπτης με αφορμή μετεκλογικές προσλήψεις στην επιχείρηση των Λουτρών του Δήμου. Το περίεργο είναι ότι ο πολιτικός «καβγάς» ανάμεσα στον δήμαρχο Αλμωπίας και τον επικεφαλής της παράταξης «Αλμωπία της καρδιάς μας» Δημήτρη Μπίνο αφορούσε, όπως προαναφέραμε, μετεκλογικές και όχι προεκλογικές προσλήψεις από τον "μεγάλο εργοδότη" της Αλμωπίας, τα Λουτρά Πόζαρ.

Προφανώς "στο σπίτι του κρεμασμένου" δεν μιλάνε για σχοινί και θα έπρεπε ο κ. Μπίνος να έχει την πολιτική υπομονή να περιμένει αν ο νέος δήμαρχος θα κινηθεί στα δικά του πατήματα σχετικά με τις προσλήψεις στα Λουτρά. Προς το παρόν επειδή το χρονικό διάστημα άσκησης της εξουσίας είναι πολύ μικρό, μένουμε στις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου για αξιοκρατικές προσλήψεις και ο χρόνος θα δείξει αν αυτές τηρηθούν. Έτσι κι αλλιώς διαχρονικά όλοι οι δήμαρχοι "χρησιμοποιούσαν" τα Λουτρά Πόζαρ για ρουσφετολογικές προσλήψεις διμήνων και όχι μόνο εξυπηρετώντας την εκλογική τους πελατεία. Οι προσλήψεις γίνονταν από συγκεκριμένο γεωγραφικό τόξο καταγωγής του εκάστοτε δημάρχου με αδικημένη πάντα την Ανατολική Αλμωπία.

Είναι ανάγκη όμως να σταματήσει αυτός ο παλαιοκομματικός τρόπος προσλήψεων και αυτές να γίνονται αξιοκρατικά με βάσει τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών της Αλμωπίας και όχι για ψηφοθηρικούς λόγους εξαργυρώνοντας πολιτικά γραμμάτια. Θα μπορούσε να συσταθεί μια επιτροπή και με το σύστημα μοριοδοτήσεων να αξιολογήσει τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων έτσι ώστε να προσληφθούν με αντικειμενικά κριτήρια αυτοί που έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες και όχι οι πολιτικοί φίλοι του εκάστοτε Δημάρχου. 
dsar1411
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Alos.ekane.proeklogikes.proslipsis.ke.katigori.ton.alon.ja.metaeklogikes.proslipsis.telika.pu.zume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικά μερικοί έχουν μεγάλο θράσος...θειος και ανιψιός δεν μπορούν να το χωνέψουν...μπινο και εκεί που είσαι πολύ σου είναι..μας κουρασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.