Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιθεώρηση του Τμήματος ΠΑΜ-ΠΣΕΑ της Π.Ε. Πέλλας από τη Μικτή Επιτελική Επιτροπή του Γ.Ε.Ε.Θ.Α. και Υπουργείων

Αντιπεριφερειάρχης Τζαμτζής Ιορδάνης : «Η οργάνωση της Πολιτικής Άμυνας εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της πρόληψης και καλύτερης οργάνωσης της Πολιτείας»

Κλιμάκιο της Μικτής Επιτελικής Επιτροπής του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε εχθές, 7 Νοεμβρίου 2019, την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο πλαίσιο επιθεώρησης του Τμήματος ΠΑΜ-ΠΣΕΑ. Τα μέλη της επιτροπής υποδέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Τζαμτζής Ιορδάνης στο γραφείο του στο Διοικητήριο. Επικεφαλής της επιτροπής ήταν ο Ταξίαρχος Αναστάσιος Πάτσαλος, Διευθυντής της Παλλαϊκής Άμυνας – Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτων Αναγκών (Π.Σ.Ε.Α.) του Γ.Ε.Ε.Θ.Α/Α6. ενώ την επιτροπή υποστήριξε η Επιτελής κα. Ευανθία Τζαβάρα ΜΥ Γ.Ε.Ε.Θ.Α/Α6/1,ως Μέλος και εκπρόσωποι από το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλή την κα. Αρετή Λιασή.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επιθεώρησης των τμημάτων ΠΑΜ-ΠΣΕΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αυτοψία της οργάνωσης και λειτουργίας του αντίστοιχου τμήματος της Π.Ε. Πέλλας, καθώς και έλεγχος των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού. Σκοπός της επιθεώρησης ήταν να διαπιστωθεί η επικαιροποίηση σχεδίων, μνημονίων και ενεργειών που απαιτούνται για την Πολιτική Σχεδίαση Εκτάκτων Αναγκών . Γενικότερα, δόθηκαν οδηγίες και συζητήθηκαν προτάσεις για την καλύτερη οργάνωση της Πολιτικής Άμυνας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζαμτζής Ιορδάνης από την πλευρά του ευχαρίστησε την Επιτροπή για την πληρότητα του ελέγχου και για τις προτάσεις βελτίωσης της Πολιτικής Άμυνας σε ολόκληρη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Τόνισε την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σε οτιδήποτε χρειαστεί ενώ χαρακτηριστική ήταν η δήλωσή του «πρέπει να είμαστε οργανωμένοι και έτοιμοι ακόμη και σε καιρό ειρήνης καθώς το Τμήμα της Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτων Αναγκών μπορεί να συνδράμει και σε άλλους τομείς όπως οι περιπτώσεις θεομηνιών και φυσικών καταστροφών. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρόληψη για την αποφυγή περιστατικών που μπορούν να  πλήξουν την Πολιτική Άμυνα της Πέλλας».
Ο κ. Αναστάσιος Πάτσαλος, ως επικεφαλής της Επιτροπής, απένειμε τα εύσημα στο Τμήμα ΠΑΜ-ΠΣΕΑ της Π.Ε. Πέλλας που είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Υπογράμμισε την ανάγκη αποτελεσματικής συνεργασίας των Κεντρικών Υπηρεσιών και της Περιφέρειας με τις Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Υπηρεσίες για την άρτια οργάνωση της Πολιτικής Άμυνας.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν η κα. Καραντώνη Ελένη Δ/ντρια της Δ/νσης Υγείας & Κοινωνικής μέριμνας, στελέχη των αντίστοιχων τμημάτων των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Δικτύων ,η Ανθ. κα. Παυλίδου Ευτυχία  ο Υπ/τής Πυροσβεσ-τικής  Υπηρεσίας Πέλλας κ. Μανεσιώτης, και ο υπεύθυνος του αντίστοιχου Τμήματος ΠΑΜ-ΠΣΕΑ της Π.Ε. Πέλλας κ. Γιώργος Μπαραμπάνης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…