Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Πέλλας


Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 73χρονος άνδρας σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.
Όλα συνέβησαν περίπου στις 22.30, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Εδέσσης, λίγο μετά την Χαλκηδόνα, όταν το φορτηγάκι που οδηγούσε ο 73χρονος συγκρούστηκε -υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες- σφοδρά με Ι.Χ., το οποίο οδηγούσε 55χρονος και επέβαιναν η γυναίκα του και το 13χρονο παιδί τους.
Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 73χρονος, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν οι τρεις επιβαίνοντες του Ι.Χ., οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από Θεσσαλονίκη και Γιαννιτσά, αλλά και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 6 Πυροσβέστες και 2 οχήματα για τον απεγκλωβισμό του νεκρού ατόμου.
Άνδρες της Τροχαίας έσπευσαν κι αυτοί στο σημείο και ρύθμιζαν την κυκλοφορία των υπόλοιπων οχημάτων με εκτροπές. 
Από την Τροχαία γίνεται έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος..

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Σε "εθνικό δίκτυο" χωρίς εμφανή διαγράμμιση, φωτισμό και μπαριέρες τι περιμένετε; Μήπως θα ιδρώσει το αυτί κανενός ή θα ασκηθεί καμία δίωξη αυτεπάγγελτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ρε φιλε στο σημείο ούτε μια γραμμή δεν έχει το βράδυ είναι τραγικά αν βρέχει κιόλας χειροτερεύει η κατάσταση

      Διαγραφή
  2. Καμία δίωξη στους ηθικούς αυτουργούς ,, διότι αν ασκηθεί σε αυτούς πρέπει να ασκηθεί και σε όλους εμάς που τους επιλέγουμε αφενός και δεν αντιδρούμε με τόση κοροϊδία αφετέρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΙΟΔΙΑ.ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ε , και τι έγινε .εμείς όλοι θα πάμε για καφέ , θα φάμε το μεσημέρι ,θα κοιμηθούμε ,θα βγούμε το βράδυ για ποτάκι και απο εδω πάνε και οι άλλοι .δυστυχώς . αντί να αντιδράσουμε καθόμαστε και διαβάζουμε θλιβερές ειδήσεις ατάραχοι αφού δεν αφορούν το δικό μας το σπίτι .λάθος .κάποια στιγμή θα χτυπήσει και το δικό μας το σπίτι . Οι πολιτικοί να πέφτει ο μισθός , η αστυνομία στο κόσμος της αφού απο την μια δεν την αφήνουν να κάνει την δουλειά της και απο την άλλη οι ίδιοι αστυνομικοί είναι "ως αδελφέ" ,εμείς στο κόσμο μας να έχουμε ένα πολιτικό για μέσο κτλ κτλ κτλ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ν'ΑΓΙΑΣΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

      Διαγραφή
  5. ρε αδελφέ 2:21 τα είπες όλα .ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο μικρός πρωθυπουργός Τζιτζι "άψογος, ανέγγιχτος, αμόλυντος,μη αρμόδιος, κάνω τα ταξιδάκια μου με τον συρφετό μου ανά τον κόσμο και δε δίνω λογαριασμό σε κανέναν..." έχει να πει τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν γυρναω Γιαννιτσα βραδυ απο Θεσσαλονικη, παρακαλαω να μη πεσει σταγονα γιατι ελειψη διαγραμισης και φωτισμου, ακομα και να ξερεις τον δρομο, μπορει να γινει η στραβη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελαφρυ να ειναι το χωμα του καλο ταξιδι να εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.