Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένταση, αποκαλύψεις και έντονες αντιπαραθέσεις στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας (βίντεο)


Ένταση, αποκαλύψεις και έντονες αντιπαραθέσεις ήταν τα χαρακτηριστικά του σκηνικού στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.
Στην «μαραθώνια» συνεδρίαση, ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης ενημέρωσε το σώμα για την λειτουργία των Λουτρών Πόζαρ και –φυσικά- για την πυρκαγιά που έκαψε μεγάλο μέρος του κοινοτικού δάσους των Προμάχων και απασχόλησε την τοπική κοινωνία και την επικαιρότητα αυτές τις ημέρες. Επίσης, ο Δήμαρχος έκανε απολογισμό των διεκδικήσεων που ζήτησε και πέτυχε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα και απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Δημοτικού συμβούλου Πέτρου Τσαρκνιά για το πανό του Κωνσταντίνου Κατσίφα που αναρτήθηκε στην παρέλαση, είπε ότι το τοποθέτησαν ιδιώτες και δεν χρησιμοποιήθηκε καλαθοφόρο του Δήμου. 
Για το ίδιο θέμα σημειώθηκε ένταση στην αντιπαράθεση του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Ασβεστόπουλου με πολίτη σχετικά με την ανάρτηση πανό στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, σε σημείο η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αμπάρη να καλέσει την αστυνομία, χωρίς όμως τελικά να χρειασθεί η παρέμβασή της.


Ιδιωτικό Συμφωνητικό 

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη από τον πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση και της Μελίτας Χισκάκη για την παροχή υπηρεσιών της (συμβουλευτικός ρόλος χωρίς αμοιβή) στο Δήμο. Οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Δημήτρης Μπίνος και Σάκης Χατζηδημητρίου έθεσαν θέμα νομιμότητας για την υπογραφή του συμφωνητικού αυτού, ενώ ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ, Νίκος Παρούτογλου δήλωσε άγνοια για το θέμα και εξέφρασε την επιφύλαξή του προκειμένου να ενημερωθεί περισσότερο πάνω στο ζήτημα αυτό.
Επίσης, ο κ. Παρούτογλου αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έγιναν για να λυθεί το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην υδροδότηση στην πόλη της Αριδαίας. 
Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕ Αλμωπίας, Γιώργος Λεμονίδης, αναφερόμενος στα όσα τελευταία έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την λειτουργία της επιχείρησης είπε: "Εγώ δεν θα κάνω τον αστυνόμο". Σύμφωνα με τον ίδιο, τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν από μια μικρή μερίδα υπαλλήλων και έχουν λυθεί. 
sdsalm
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.