Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης για το δρόμο Χαλκηδόνας - Έδεσσας: Εκεί που μας χρωστάγανε μας ζητάνε και τα ρέστα!


Οφειλόμενη απάντηση Καρασμάνη στους σπεκουλαδόρους του δρόμου Χαλκηδόνας - Έδεσσας

Τον τελευταίο καιρό, γινόμαστε μάρτυρες μιας σπέκουλας – με μεγάλες δόσεις ανακριβειών αλλά και κακεντρέχειας – γύρω από το θέμα του μεγάλου έργου για το Νομό μας, του οδικού άξονα Χαλκηδόνας – Έδεσσας.
Και ποιοι είναι αυτοί που ¨ενορχηστρώνουν¨ αυτή τη σπέκουλα;
Είναι ακριβώς αυτοί που έχουν την τεράστια ευθύνη που αυτό το έργο-ανάσα δεν έχει ακόμη κατασκευαστεί! Είναι εκείνοι που… δικαιολογούσαν την υφαρπαγή των 120 εκατομμυρίων με το απίστευτο ¨επιχείρημα¨ ότι «αυτά συμβαίνουν» και ότι «υπάρχει το Πρόγραμμα Προσπελασιμότητας με κονδύλια ενός δις ευρώ για τη χρηματοδότηση του έργου», αλλά αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε… ούτε ένα ευρώ!
Είναι ακόμη και εκείνοι που έλεγαν ότι «θα εντάξουν το έργο στο νέο ΕΣΠΑ». Και όλοι γνωρίζουμε πού το… ¨ενέταξαν¨!
Είναι αυτοί που αρνήθηκαν να ενώσουν την φωνή τους με τη δική μας, στην απαίτηση να μας επιστραφούν αυθωρεί και παραχρήμα τα 120 εκατομμύρια που μας έκλεψαν!
Είναι αυτοί που κατάπιαν τη γλώσσα τους, όταν ο κύριος Σπίρτζης, αρμόδιος Υπουργός Υποδομών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που επι 4,5 χρόνια, όχι μόνον δήλωνε… αναρμόδιος να απαντήσει σε γραπτές Ερωτήσεις του Καρασμάνη, αλλά και δεν εμφανιζόταν στη Βουλή για να απαντήσει σε Επίκαιρες Ερωτήσεις του!
Είναι επίσης αυτοί που την περίοδο 2010-2012, παρακολουθούσαν άλαλοι ως απλοί θεατές το γαϊτανάκι των σκόπιμων κωλυσιεργιών της τότε ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών! Χωρίς να αρθρώσουν μια λέξη στον προφανή και απροκάλυπτο στόχο να καθυστερήσουν την κατασκευή του μεγάλου οδικού άξονα και να υφαρπάξουν τη χρηματοδότησή του! Όταν το έργο, κατά το τμήμα Χαλκηδόνας – Μελίσσι θα έπρεπε να έχει προκηρυχθεί στα τέλη του 2010, και το τμήμα Μαυροβούνι – Έδεσσα, να έχει δημοπρατηθεί στα μέσα του 2011, με πιστώσεις του 2009 από τον τότε Υπουργό Γιώργο Σουφλιά!
Είναι άλλωστε γνωστό, ότι για όλα αυτά, υπάρχουν τριάντα (30) αδιάψευστα ντοκουμέντα, έγγραφα που τα αποδεικνύουν.
Στο ¨δια ταύτα¨:
Υπάρχει η δέσμευση – για ακόμη μια φορά – του Πρωθυπουργού προ ημερών σε ευρεία σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη, ότι το μεγάλο αυτό έργο αποτελεί για την Κυβέρνηση πρώτη προτεραιότητα και θα υλοποιηθεί.
Και, ακόμη, ας είναι βέβαιοι οι σπεκουλαδόροι ότι, ο Γιώργος Καρασμάνης παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς όλες τις εξελίξεις… Και για ακόμη μια φορά διαβεβαιώνει τους συμπολίτες μας ότι δεν πρόκειται να κάνει ¨ούτε βήμα πίσω¨, μέχρι αυτό το μεγάλο έργο να μπει στο δρόμο της υλοποίησης.
Το επιτάσσουν και η Ηθική και το Δίκαιο!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Δηλαδή φταίνε αυτοί που κυβέρνησαν από το 10 εως το 12 και από το 15 εως το 19 .Αρα το Πασόκ και ο Σύριζα.Μπράβο κ Καρασμάνη ,Εσύ 25 χρόνια βουλευτής μόνο αυτοι κατάλαβες ότι φταίνε;;;;Επι θητείας σου το 2007 ,για να μην σε αδικήσω έγινε ο δρόμος Παραλίμνη -Χαλκηδόνα που είναι πιο στενός από τον δρόμο Μαυροβούνι- Μελίσσι που έγινε 1990!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μπάρμπα Γιώργο 25 χρονια βολευτης εισαι. Τοςα χρονια δεν επιτάσσει η ηθική και τη δίκαιο να γίνει το έργο; Τώρα το επίτασσει που έγινες 70 χρόνων; Αλλά τέτοιοι είμαστε Τέτοιοι βολευτες μας αξίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μία ζωή τα ίδια και τα ίδια μας δουλεύετε και εσείς και η άλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε Καρασμάνη ο πρωθυπουργός σου ο Μητσοτάκης δεν ήταν αυτός που πριν από 2 μήνες στην Έκθεση στη Θεσσαλονίκη είπε ότι το έργο δεν έχει μελέτες; Η Υπουργάρα σας ο Καραμανλής -τρίτη έκδοση- δεν ήταν αυτός που είπε ότι έχει μεν μελέτες αλλά οι μελέτες είναι μπαγιάτικες και πρέπει να ξαναγίνουν; Καθώς και το αλησμόνητο, αναφερόμενος στο Μητσοτάκη, "άλλο να εξαγγέλλουμε τα έργα κι άλλο να τα κάνουμε κιόλας"; Έχετε το θράσος και μιλάτε και από πάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καρασμανη ασε το παρελθον και κανε κατι. Περασαν τα χρονια και μονο διαχειριση κανεις πια για να συνταξιοδοτηθεις.Καλα περασες και εσυ στη ζωη σου. Τουλαχιστον κρατα τις θεωριες για τον εαυτο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΑΦΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ (ΕΝΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ)ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καρασμανη ΚΟΙΤΑ να δώσεις εμπάργκο Γιατί βλέπω να πας σπίτι σ Ο κόσμος είναι μέχρι εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι να είχαμε πολλούς καρασμανηδες,η Ελλάδα θα ήταν Ελβετια. Σε οτι λεει έχει δίκιο και μιλάει με ντουκουμεντα.Κυριε Γιώργο κανε κατι για το εμπάργκο μονο εσύ μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.