Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Ελευθέρια της πόλης της Αριδαίας (βίντεο)


Με φθινοπωρινό καιρό υπό βροχή η πόλη της Αριδαίας σήμερα Δευτέρα 4 Νοεμβρίου γιόρτασε με λαμπρότητα την 107η επέτειο απελευθέρωσής της από τον Τουρκικό ζυγό.
Το πρωί μετά την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου τελέσθηκε η καθιερωμένη Δοξολογία για τα ελευθέρια της πόλης, κατά την οποία η δασκάλα του 3ου Δημοτικού Αριδαίας Τοξίδου Συμέλα εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας. 
Ακολούθησε  επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης στο προαύλιο του Ιερού Ναού και κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των ηρωικώς πεσόντων και  η καθιερωμένη μεγάλη παρέλαση, μαθητών, συλλόγων και τμημάτων του στρατού.
Στις εκδηλώσεις εορτασμού παρέστησαν οι βουλευτές Πέλλας  Γ. Καρασμάνης, Δ. Σταμενίτης και Β. Βασιλειάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ι. Τζαμτζής, οι Δήμαρχοι Αλμωπίας Χ. Μπάτσης και Έδεσσας Δ. Γιάννου,   ο Διοικητής της 2ης ΜΚ Μεραρχίας Υποστράτηγος Δ. Κωνσταντάκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Π. Περδικάτσης εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων καθώς και πλήθος κόσμου που κατέκλεισε τον πεζόδρομο.
aridaia2019

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Αντέ από την επόμενη χρονιά θα παρελαύνει και ένα τμήμα λαθρομετανάστων επενδυτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι στενωχωριεστε; θα σώσει ο Μητσοτακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.