Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Με μεγαλοπρέπεια η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας των Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου μετά της Ιεράς Κάρας της Αγίας Βαρβάρας (βίντεο)


Άρχισαν από χθες Κυριακή οι εορτασιτκές εκδηλώσεις στην πόλη της Αριδαίας στην μνήμη των πολιούχων της Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου, στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό, μαζί με την επέτειο της απελευθερώσεώς της από τον Τουρκικό ζυγό. 
Το απόγευμα της Κυριακής (3/11) πραγματοποιήθηκε επίσημη υποδοχή  της τιμίας Κάρας της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας και στη συνέχεια τελέσθηκε  Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και λιτάνευση της Ιεράς εικόνας των Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου μετά της Ιεράς Κάρας της Αγίας Βαρβάρας, με την συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.
Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται τη Δευτέρα με τη μεγάλη παρέλαση στον πεζόδρομο της πόλης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.