Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανδρίτσος, Πλιόγκας και Λόγγος νέοι Διοικητές στα Νοσοκομεία Κιλκίς, Βέροιας και Γιαννιτσών


Με απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια επελέγησαν οι νέοι Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. , μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή. 
Από την ΠΕ Πέλλας διοικητές ορίστηκαν ο Ηλίας Πλιόγκας στο ΓΝ Ημαθίας, ο Γιάννης Ανδρίτσος στο ΓΝ Κιλκίς και ο Βαγγέλης Λόγγος Αναπληρωτής Διοικητής στο ΓΝ Πέλλας (Αποκεντρωμένη ΟΜ "Γιαννιτσά").
Αναλυτικά οι νέοι διοικητές στην 3η και 4η ΥΠΕ έχουν ως εξής:

  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

48 comments:

  1. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΗ22 Νοεμβρίου 2019 στις 7:23 μ.μ.

    ΟΛΑ ΤΑ "ΚΟΜΑΤΟ......ΛΑ" ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡ....ΝΗΣ ΠΟΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτούς θα πάει μπροστά το σύστημα υγείας της Ελλάδας.
    Μάλλον ο Σύριζα το 2020 θα είναι πάλι κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειχαμε επι ΣΥΡΙΖΑ υπουργό παιδειας (Φίλης) απόφοιτο Λυκείου και τολμάτε να μιλήσετε ρε τραχανάδες;Νοτοπούλου και Χατζηγεωργίου ορίστηκαν Υπουργοί χωρίς να χουν την παραμικρή σχέση με διοίκηση και τολμάτε να βγάζετε γλώσσα;Παπάς πατέρας του υπουργού Παπά ορίστηκε προεδρος του ΟΑΣΘ κι έχετε το θράσσος να κάνετε κριτική; ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  3. Μιας που και οι 3 έχουν εμπειρία από υγεία και πολιτικές υγείας, τους βάλαν διοικητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας δουλεύετε ρε; Λίγη ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άνθρωποι με εμπειρία στον κλάδο της υγείας προφανώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Μητσοτάκη!!!
    Αξιοκρατία =κομματοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγνώμη αλλά αυτός ο Πλιογκας δάσκαλος δεν είναι; Τι σχέση έχει με το χώρο της υγείας; Αυτός ο Πλιογκας δεν είναι που πήρε ένα χάρτη της Μακεδονίας και πήγε εκεί που έπινε καφέ η Τζάκρη και της έλεγε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνικη κάνοντας σόου για να το παίξει πατριώτης στα ΜΜΕ; Ένα μόνο αίσθημα νιώθω ως Έλληνας. Ντροπή.Ελληνοπουλα φύγετε στο εξωτερικό εδώ δεν υπάρχει ελπίδα.Ο κομματισμός σκοτώνει κάθε προοπτική να πάει αυτός ο τόπος μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΛΙΟΓΚΑ! τρεχατε με τις σημαιες στα συλλαλητηρια, μαζι με τα λαβαρα ,τους παπαδες και τα κατηχητικα για να ριξετε τον Τσιπρα ,προκειμενου να βολεψετε τον πισινο σας , σε ακριβοπληρωμενες καρεκλες ! Που ειναι ο χαρτης της Μακεδονιας; Ποτε θα ακυρωσετε την "κακη συμφωνια " των Πρεσπων ; Ντροπη ! Θα το πληρωσετε πολυ ακριβα! Μας προδωσατε

      Διαγραφή
    2. Ότι ακριβώς σχέση είχε και ο γεωπόνος Στάμκος όταν πήγε στη Βέροια διοικητής

      Διαγραφή
  9. Κριμα και εγω που νομιζα οτι κατι θα αλλαξει.εχουμε τοσο ικανους ανθρωπους να διοικησουν αλλα υπερτερουν τα κομματικα στελεχη τελικα ολοι ιδιοι ειναι βολευουν τα παιδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Μητσοτάκη!!!
    Αξιοκρατία =κομματοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα σκυλιά όπου τα ταΐζεις εκεί τρώνε!!! Όλοι βολεύτηκαν μια χαρά και εμείς οι Έλληνες αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα καλύτερη πληρώστε κορόιδα για να τρώνε αυτοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στην Ελλάδα πρέπει να έχεις κομματική ταυτότητα για να πας μπροστά !!! Ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχώς .......τίποτα δεν αλλάζει σε αυτήν την χώρα.Εσεις οι ψηφοφόροι δήθεν νιώθετε παραραπλανημένοι!!!Οτι είστε εσείς , είναι και οι πολιτικοί που εκλέξατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει. Τα έχετε κάνει σαλάτα. Στηρίζεται το πελατειακό κράτος, μας γεμίσατε λάθρο, ξεχάσατε την Μακεδονία και προσπαθείτε για δήθεν ανάπτυξη κατασκευασμένη από τα φίλα (προσκυνημένα) ΜΜΕ ... ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο Μητσοτάκη!!!
    Αξιοκρατία =κομματοκρατία !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πόσο εύκολα νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να ρίχνουν λάσπη και χολή και να "επιπλέουν";Θεωρούν ότι οι πολίτες της Πέλλας τρώνε κουτόχορτο και δεν γνωρίζουν; Οι ίδιοι μήπως είναι πικραμένοι που δεν ικανοποιήθηκαν φιλοδοξίες τους σε αυτές τις επιλογές; Είναι τυχοδιώκτες της πολιτικής που φοβούνται ότι κάποιους άξιους που ξεχωρίζουν πιθανόν να τους βρίσκουν πλέον μπροστά τους; Κι επειδή αυτός που γράφει γνωρίζει το βιογραφικό του Βαγγέλη Λόγγου, αναρωτιέται δημόσια: Αν πανεπιστημιακό πτυχίο και δύο μεταπτυχιακά -από τα οποία ένα σχετικά με τη διαχείριση αναπτυξιακών έργων δεν είναι αρκετά, αν η εμπειρία από πολύχρονη άσκηση διοικητικού έργου σε κεντρικό υπουργείο δεν είναι αρκετή, αν η υποστήριξη, με ήθος και τεχνογνωσία, από θέση ευθύνης των τοπικών συμφερόντων στην κεντρική διοίκηση δεν εκτιμάται ως σημαντική, αν η πολυετής εμπειρία στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αναφορικά με ευρωπαϊκά προγράμματα και διοίκηση θεωρείται αμελητέα, αν η άριστη γνώση της ανθρωπογεωγραφίας της Πέλλας εκτιμάται ασήμαντο στοιχείο αναφοράς, τότε τέλος πάντων τι θα έπρεπε να "κομίζει" ένα στέλεχος διοίκησης για να του αξίζει αυτή η θέση; Βαγγέλη μην σε νοιάζει. Εσύ γνωρίζεις ότι στα "μαρμαρένια αλώνια" της δουλειάς δίνονται οι μάχες για το συλλογικό καλό. Προχώρα το έργο σου και απάντησε στους πικρόχολους με αυτό. Σιδεροκέφαλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή φίλε , ο συγκεκριμένος επιλέχθηκε για τα προσόντα του που προανέφερες και όχι επειδή είναι στέλεχος της Ν. Δ.;;;;Δηλαδή εξετάσανε βιογραφικά ,εμπειρία ,αποτελεσματικότητα ,και κατέληξαν στον κύριο;;;;Ρε φίλε δεν είματε παιδιά να πιστεύουμε ακόμη στον Αι-βασίλη.

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ; ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ; ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΥΣ!!!

      Διαγραφή
    3. Το ανθρωπογεωγραφία της Πέλλας τι σημαίνει; εξηγήστε μου σας παρακαλώ......

      Διαγραφή
    4. Θα μπορούσε εδώ να γράφει και ο ίδιος ή η μητέρα του...

      Διαγραφή
    5. Τα πτυχία τους άραγε είναι ελληνικά ή μεταφρασμένα

      Διαγραφή
  17. Κρίμα ελπίζαμε κάτι ν αλλάξεις κ. Μητσοτάκη αλλά το κομματικό κράτος καλά κρατεί και με εσένα.
    Οι κομματάρχες χωρίς κανένα προσόν παίρνουν θέσεις ευθύνης. Το κακό ξαναγεννιέται και κατασπαράζει την Ελλάδα.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να μην είμαστε άδικοι με τους ανθρώπους να μας δώσουν τα βιογραφικά τους για να δούμε τι σχέση έχουν με τη διοίκηση των νοσοκομείων, αλλά και ποια είναι η κομματική τους προϋπηρεσία στη νέα δημοκρατία. Οι μάσκες έπεσαν. Τα περι αριστείας πήγαν στον καλάθο των αχρήστων. Ζούμε σε μικρό τόπο και γνωριζόμαστε καλά. Ο κομματισμός,ο Σκάι και ο Μαρινάκης διοικούν την Ελλάδα.Ελπιδα καμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μάστερ στον τομέα διοίκησης μονάδων υγείας οι νέοι διοικητές!!!εξαργυρωσαν την κομματική τους ιδιότητα.εχεται τους ηγέτες....Που σας αξίζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ολα τα κομματοσκυλα και οι ακροδεξιοι αξιοιποιούνται απο τον Κουλη
    οι πραγματικα αξιολογοι νεοι μετα πτυχια και τα μεταπτυχιακα με την εξιδίκευση σε διοικηση ιατρικων μοναδων καθονται στην γωνια και περιμενουν να περασει η σειρα του Δασκαλου και του ανεπαγγελτου που και οι δυο τυχαινει να ειναι οι τσιλιαδοροι του Δεινοσαυρου Καρασμανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαχείριση ΘΥΜΟΥ δεν κράτησε παρά μόνο λίγες ΣΤΙΓΜΕΣ. Τελικά όσες ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ και αν επικαλεστείς, εάν στη ζωή σου έχεις κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την ΘΛΙΨΗ δεν υπάρχει σωτηρία.

      Διαγραφή
  21. Ντροπή μας που πιστέψαμε ότι ήσασταν διαφορετικοί.. Άλλα δέκα χρόνια μνημόνια μας αξίζουν..Αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε ζηλειαρογατοι της καρπαζιας δεν λετε τίποτα, για τα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ που αραξαν στις καρέκλες τους,ο μεν ένας μέχρι χθες, ο αλλος μέχρι να λήξει η σύμβαση του, ντεμέκ το παίζει και σοσιαλιστής και ιδεολόγος, διακρίθηκε αν και γιατρός, για την ανυπαρξία του,και τις ιδεοληψίες του, χωρίς να έχει ευαισθησία να παραιτηθεί,αν και βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ .Ντροπή!! Και οι τρείς που διορίστηκαν με περγαμηνές γνώσης και ικανοτήτων, Αρχη άνδρα δεικνυσι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή τα κάναν στο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τα κάνει και η Ν. Δ .Εμςίς είμαστε πολίτες και θέλουμε το καλύτερο για την δημόσια υγεία και οχι κομ......λα.

      Διαγραφή
  23. Αυτοί σχολείο δεν διοίκησαν γιατί δεν είχανπροσόντα!!!! τώρα θαα διοικήσουν Νοσοκομεία!!!! Άντε γειά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πλιόγκα βάλε τον χάρτη της Μακεδονίας στην είσοδο του νοσοκομείου της Βέροιας και γράψε αν τολμάς από κάτω ότι είναι Ελληνική. Εκτός αν φοβάσαι μην χάσεις τη θεσούλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγώ τον Λόγγο τον θυμάμαι να κατεβάζει αρνιά της επιχείρησης της μητέρας του,σε κρεοπωλεία,με ένα ιχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διπλά άξιος τότε!!!!!

      Διαγραφή
    2. Aν είναι αυτός που νομίζω πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν φοβάται οποιαδήποτε δουλειά. Ως οδηγός τον θυμάμαι βαθύ χάραμα στην Φούστανη με -8 να φορτώνει επειδή δεν υπήρχε κανείς άλλος. Όταν μου είπαν ποιος είναι και τι δουλειά κάνει δεν το πίστευα. Χίλια μπράβο για την επιλογή.

      Ν. Παυλίδης

      Διαγραφή
  26. Ο Πλιόγκας έχει τέσσερις-πέντε θητείες σε Δήμο και Νομαρχία.Ο Γιάννης έχει δυο θητείες σε Περιφέρεια.Κι οι δυο μαζί μπορεί να χουν καμια δεκαριά χιλιάδες ώρες σε συμβούλια που ασκούσαν διοίκηση και έπαιρναν αποφάσεις.
    Βρε γατάκια του συριζα και εσωκομματικές "γλίτσες" της ΝΔ βγάλτε επιτέλους το σκασμό και απολαύστε την πολιτική κολονοσκοπήση που σας έχουν κάνει και μάλιστα χωρίς λυπαντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τέτοια τεράστια ΕΜΠΕΙΡΙΑ να τους στείλουμε στο Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας). Επίσης μπορείς να τους εμπιστευτείς και τα οικονομικά του Σπιτιού σου!!! Ετσι θα είσαι ευχαριστημένος και εσύ και εμείς.

      Διαγραφή
  27. Ας λέτε ότι θέλετε, αυτοί θα τζεπωσουν το πεντοχιλιαρο το μήνα, τζάμπα ετρεχαν τόσα χρόνια με τα αφεντικά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαλάρωσε ρε φίλε, διοικητές νοσοκομείων πήγαν, όχι πρόεδροι στα Ολυμπιακά Ακίνητα να μιλάς για πεντοχίλιαρα.

      Διαγραφή
    2. αριστοι των αριστων , δλδ αναμεσα στους αλλους κομματικους της ΝΔ. κατα τα αλλα διαυγεια,,,,

      Διαγραφή
  28. Ρε τραχανοπλαγιάδες σκάστε επιτέλους.Οταν η Ντορκα που δεν είχε ουτε μεροκάματο στο ΣΕΚΟΒΕ εγινε υπουργος βιομηχανίας τρέχατε ολοι συριζαιοι και δεξιοι να γλύψετε και τωρα που δυο ανθρωποι με πορεια στην αυτοδιοικηση εγιναν διοικητες βγάζετε χολή και ζηλεια.Αντε απο δω ρε γλιτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τράβα βρε στην ΟΥΓΚΑΝΤΑ να ζήσεις με αυτές τις απόψεις .......Δεν είσαι για κράτος που θέλει να γίνει ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ.

      Διαγραφή
  29. επειδή γράφηκαν παραπάνω κάτι για βιογραφικά κλπ. και επειδή η ντροπή έχει καταντήσει δυσεύρετο συναίσθημα μαζί με λέξεις όπως αξίες, ηθική, αξιοκρατία, δημόσιο, διαβάστε αν τολμάτε, μηδενός εξαιρεμένου και κάθε ψηφοφόρου ορισμένες αλήθειες από μέλος της ΝΔ: https://www.facebook.com/kyriakos.berberidis :

    Λυπάμαι αλλα πρέπει να το πώ και θα το πώ.
    Με την εξαίρεση 10 περίπου ανθρώπων που πράγματι ειναι σοβαροί και αξιόλογοι, οι υπόλοιπες επιλογές του Κικίλια για τους νέους διοικητές και υποδιοικητές νοσοκομείων, ειναι επιεικώς τραγικές...
    Δεν θα πώ για τους 6 απόστρατους στρατηγούς και πτεράρχους, ούτε για τη νηπιαγωγό και τον υπέργηρο κύριο που διορίστηκαν διοικητές αλλα για δεκάδες άλλους για τους οποίους είμαι σε θέση να γνωρίζω και μπορώ να πώ οτι εγω τουλάχιστον δεν θα τους προσλάμβανα σε επιχείρηση, ούτε για κλητήρες...
    Και ειναι κρίμα γιατι υποβλήθηκαν πάνω απο 200 καταπληκτικά βιογραφικά πρώτης τάξεως απο νέους ανθρώπους ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης, με σπουδές σε διοίκηση μονάδων υγείας, management αλλά και health economics που θα μπορούσαν και θα έπρεπε να διοριστούν, δυστυχώς ομως αγνοήθηκαν για χάρη άλλων άσχετων, αποτυχημένων πολιτευτών και λοιπών κομματικών κολαούζων...
    Οι νέοι αυτοί άνθρωποι θυσίασαν τα νιάτα τους για να κάνουν λαμπρές σπουδές εδώ και στο εξωτερικό ελπίζοντας οτι κάποια μέρα αυτο το σάπιο καθεστώς των διορισμών στην Ελλάδα, θ´αλλάξει και θα επικρατήσει μία στοιχειώδης αξιοκρατία...
    Οι άνθρωποι αυτοί απλά εξαπατήθηκαν και τους οφείλουμε μία μεγάλη συγνώμη...
    Χάθηκε ετσι μιά μεγαλη ευκαιρία αφ´ενός μεν να δείξουμε αξιόπιστοι και συνεπείς μ´αυτά που λέγαμε προεκλογικά αφ´ετέρου δε να ξεκινήσουμε το τιτάνιο έργο της μεταρρύθμισης στην Υγεία απο τη στελέχωση των νοσοκομείων με ανθρώπους που δεν έχουν κομματικές ή αλλες εξαρτήσεις αλλα μόνον τα πραγματικά προσόντα που απαιτούνται για να διοικήσουν αποτελεσματικά...
    Ακολουθήθηκε δυστυχώς η πεπατημένη που επιβεβαίωσε γι’άλλη μιά φορά τη ρήση του μεγάλου Καραμανλή οτι το ρουσφέτι ειναι η κατάρα αυτού του εθνους...
    Λυπάμαι αλλα και ντρέπομαι που μετά απο 10 χρόνια κρίσης συνεχίζουμε ν´ακολουθούμε πρακτικές που μας έφεραν στο χάλι που είμαστε σήμερα...
    Να διευρινίσω οτι ουδέποτε διανοήθηκα να υποβάλλω υποψηφιότητα καθώς δεν επιθυμώ καμμία σχέση μ´αυτο που αποκαλείται ελληνική δημόσια διοίκηση...

    Το πιο καταπληκτικό ομως συνέβη στην Καστοριά οπου ο νεοδιορισθείς διοικητής, κάποιος Χάτσιος, θεώρησε απολύτως φυσικό να βγάλει ανακοίνωση ευχαριστώντας τον τοπικό βουλευτή Τζηκαλάγια για το διορισμό του...
    Ερωτηθείς ο βουλευτής απο δημοσιογράφο, γιατί τον ευχαριστεί ο νέος διοικητής, απάντησε ευθαρσώς οτι ειναι κουμπάρος του και παιδικός του φίλος και γιατι “όσο νάναι ειπε και δυό καλές κουβέντες στον υπουργό...”
    Το συμπέρασμα ειναι οτι ενω το υγιές κομμάτι της κοινωνίας ειναι πολλά χρόνια μπροστά και διψάει πια για διαφάνεια, αξιοκρατία και μιά δημόσια διοίκηση που να σέβεται τους πολίτες, οι παράγοντες του κομματικού μικροκόσμου ( ή και υποκόσμου ενίοτε ), ζώντας σ´ένα παράλληλο σύμπαν, παραμένουν εγκλωβισμένοι στα δικά τους θέλω, εμμένοντας πεισματικά στις πρακτικές των δεκαετιών του ‘50 και του ‘60...
    Είναι λοιπόν νομοτελειακά βέβαιο οτι η πραγματική μάχη θα δοθεί μεταξύ της σαβούρας που πτώχευσε τη χώρα, με οριζόντια μάλιστα πολιτική διαστρωμάτωση, και ολων ημών των υπολοίπων που συμβαίνει να έχουν μιά άλλη αποψη για την πολιτική και να μην τη βλέπουν σαν διαδικασία αντιπαροχής...
    Μάχη άνιση αλλά οχι εκ των προτέρων χαμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλίμονο αν στην Νέα Δημοκρατία και την χώρα ,δεν υπήρχαν και άθρωποι σαν και εσένα.Μπράβο από έναν φίλο του Σύριζα.

      Διαγραφή
    2. Να αγιάσει το χέρι σου......
      Το σχόλιό σου καλό θα ήταν να το διαβάσει η πλειοψηφία των άδολων
      ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.