Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενδιαφέρουσα η ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Μικροχρηματοδότηση υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων και συμβουλευτική καθοδήγηση» στο Πολύκαστρο Κιλκίς


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Μικροχρηματοδότηση υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων και συμβουλευτική καθοδήγηση» που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 στο πολιτιστικό κέντρο Πολυκάστρου. Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Δήμο Παιονίας σε συνεργασία με το κοινωφελές ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη και το Ράδιο Επιλογές Ο εκπρόσωπος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Α.Κ. Λασκαρίδη κ. Γιάννης Κουρτίδης παρουσίασε ένα χρηματοδοτικό εργαλείο έως 10.000€, το οποίο αφορά νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες με καινοτόμες ιδέες και έχουν ως στόχο την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. 

Στην συνέχεια, ακολούθησε Συμβουλευτική Καθοδήγηση για την δόμηση ενός ορθού επιχειρησιακού πλάνου «business plan», το οποίο αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την έγκριση της χρηματοδότησης. Όταν ολοκληρώθηκε η παρουσίαση, δόθηκε ο λόγος στο κοινό, το οποίο συμμετείχε ενεργά εκφράζοντας ερωτήματα και απορίες προς τον εισηγητή. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγεωργόπουλος, και παρέστησαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο γενικός γραμματέας του δήμου, πρόεδροι κοινοτήτων, τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, επιχειρηματίες και πολίτες του δήμου.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.