Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραλαβή της κατανομής των επιλέξιμων βοσκήσιμων εκτάσεων στο Δήμο Αλμωπίας

Σας ενημερώνουμε ότι με το με αριθ. 753383 (21683)/29-11-2019 έγγραφό της, η Διεύθυνση Κτηνιατρικής και Αγροτικής Οικονομίας, ανακοινώνει ότι η ενυπόγραφη παραλαβή της κατανομής των επιλέξιμων βοσκήσιμων εκτάσεων που κατανεμήθηκαν για την ΕΑΕ 2019 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, για τους κτηνοτρόφους των οποίων η έδρα της εκμετάλλευσης βρίσκεται στον Δήμο Αλμωπίας, θα πραγματοποιείται από το Γραφείο της Διεύθυνσης στην Αριδαία (τηλ επικοινωνίας 23840-21330) μέχρι τις 31/12/2019. 
Σε περίπτωση μη προσέλευσης και υπογραφής του κτηνοτρόφου εντός 30 ημερών, θεωρείται ότι αποδέχεται την κατανομή των βοσκοτόπων και χάνει το δικαίωμα υποβολής αίτησης χωροταξικής ανακατανομής για το επόμενο έτος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…