Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας

Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Επικύρωση απομαγνητοφωνημένων πρακτικών της 18ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 21ης Οκτωβρίου 2019 (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
2. Ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, έτους 2020 (Εισηγητής: Εκτελεστική Επιτροπή). 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

3. Συμπλήρωση της αριθμ. 337/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Τροποποίηση της υπ άριθ. 64/1991 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Καθορισμός των χώρων πεζοδρομίων των οποίων θα επιτρέπεται η παραχώρηση της χρήσης τους»» (Εισηγητής: Επιτροπή Ποιότητας Ζωής).
4. Συμπλήρωση της αριθμ. 327/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Δωρεάν παραχώρηση χρήσης δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στον οικ. Σάμαρι της Κοινότητας Σωτήρας στον Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων περιοχών Βόρα, Παίκου Βέρμιου» (Εισηγητής: Επιτροπή Ποιότητας Ζωής).

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

5. Αντικατάσταση αναπληρωτή προέδρου της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού συλλογής βιοαποβλήτων στους Δήμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»» (Εισηγητής: Δ/νση Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας).
6. Γνωμοδότηση σχετικά με τις μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2020-21 (Εισηγητής: Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).
7. Παραχώρηση χρήσης σχολικών αιθουσών σε συλλόγους για την περίοδο 2019-2020 (Εισηγητής: Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…