Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία: "Τριτοκοσμικές συνθήκες" στην διανομή της αλληλογραφίας στη Νέα Πέλλα


Για «τριτοκοσμικές συνθήκες» στη διανομή της αλληλογραφίας στη Νέα Πέλλα», κάνει λόγο σε καταγγελία που μας έστειλε αναγνώστης- κάτοικος της Τοπικής Κοινότητας του δήμου Πέλλας (τα στοιχεία του στη διάθεση της εφημερίδας μας). 

Ολόκληρη η καταγγελία του έχει ως εξής:
«Τριτοκοσμικές συνθήκες επικρατούν στη Νέα Πέλλα όσον αφορά στη διανομή της αλληλογραφίας με αποτέλεσμα να χάνονται προθεσμίες υποχρεώσεων προς Ταμεία - ΔΕΚΟ - Τράπεζες, των κατοίκων. 
Παράκληση προς τον κάθε αρμόδιο όπως μεριμνήσει ίνα λυθεί το ανωτέρω πρόβλημα με τον πιο γρήγορο και σωστό τρόπο (γραμματοθυρίδες)».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΙΝΑΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραία σας κάνει. Μπράβο του !!! Την επόμενη φορά ξαναβγάλτε τον.και πάλι μπράβο του και σε σας!!!

      Διαγραφή
  2. Χαχαχα εδώ γελάμε... Εσείς στα χωριά με τα θέματα που σας απασχολούν - και δικαιλογημένα - εμείς εδώ στην πόλη στον πιο κεντρικό δρόμο στην Πλαστήρα θα σπάσουμε τα αυτοκίνητα να πατάμε πάνω στις λακκούβες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ -ΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.