Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκινά το ταξίδι του Άη Βασίλη με το έλκηθρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ασβεσταριωτών Γκόνος Γιώτας



 




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Α μπρέ πότε είχαν στο Ασβεσταριό έλκηθρο??? Τι είναι αυτά τα κακώς αντιγραμμένα έθιμα εισαγωγής και αλλάζουν το τοπίο των Ασβεσταριωτών? Το καταστατικό σας λέει εισαγωγή εθίμων η διάσωση εθίμων? Και ποια τέλος πάντων έθιμα των Ασβεσταριωτών σώσατε? Σοβαρευτείτε λίγο και όχι ότι πουλάει να το εισάγουμε....φτάνει η υποκρισία, δεν αρμόζει στους Ασβεσταριώτες τέτοια προσβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν γνωρίζει έθιμα που πρέπει να αναβιώσουν θα χαρούμε να έρθετε να τα συζητήσουμε από κοντά! Κάθε Παρασκευή απόγευμα ο σύλλογος είναι ανοικτός για όλους!

      Διαγραφή
    2. Κύριε ανώνυμε που φαίνεται ότι είστε γνωστής του καταστατικο του συλλόγου μας μπορειτε να μου πείτε τι ρόλο παίζει αυτό με τη συγκεκριμένη κίνηση που κάνουν καππιοι άνθρωποι για να δώσουν χαρά στα παιδιά αυτές τις γιορτινές μερες; Πέρα από αυτό μεγάλο ποσοστό των εσόδων δίνονται σε άτομα που τα έχουν ανάγκη για να περάσουν και αυτοί όπως οι περισσότεροι τις Χριστουγεννιάτικες γιορτες. Είναι η νοοτροπία του κάθε πικραμενου χωριάτη να μπαίνει στα μπλογκς και να λέει την κακία του γιατί δεν έχει άλλο να κάνει με την ζωή του. Εύγε και μπράβο σε εσένα και σε όσους κατακρίνουν τέτοιες πράξεις.

      Διαγραφή
  2. ΑΠΌ ΑΣΒΕΣΤΑΡΙΟ ΕΊΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ Η ΑΠΌ ΜΕΛΙΣΣΙ; ΠΟΥ ΖΗΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για οποιαδήποτε πληροφορία υπάρχει τηλέφωνο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν γιατί έχουμε ξεφύγει λίγο και επειδή εσείς που μιλάτε το κάνετε μόνο μέσα από μια οθόνη και δεν έχετε τα κοτσια να έρθετε από κοντά να τα πείτε και να εκφράσετε τα παράπονα σας δεν έχετε το δικαίωμα να μπαίνετε στην διαδικασία να μιλάτε για τις δράσεις του συλλόγου και το τι κάνει. Και όλο αυτό που γίνεται τόσα χρόνια είναι κάτι το πρωτοποριακό και κυρίως γίνεται καθαρά για φιλανθρωπικό σκοπό και από μεράκι αυτών που αγαπάει τα ήθη και τα έθιμα που έχουμε υιοθετήσει σαν χώρα και σαν κοινωνία. Επίσης ποτέ και κανείς δεν εκμεταλλεύτηκε όλο αυτό το "δρώμενο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγαλο μπράβο στον πολιτιστικο σύλλογο Ασβεσταριωτών για αυτη τη δράση που οργανώνει κάθε Χριστούγεννα! Η χαρά των παιδιών ειναι απερίγραπτη, όταν περνά το έλκηθρο έξω απο τα σπίτια μας. Και επειδη περυσι βιωσαμε αυτη τη χαρα στο σπιτι μας... με τα παιδιά να περιμενουν τα δωρα τους... ενα εχω να πω... συνεχιστε!!!! και όσο για αυτους που σχολιαζουν αρνητικα, ας κανουν μια βολτα με το ελκηθρο του αη Βασιλη μπας και εμπνευστουν απο το κλιμα των Χριστουγεννων!

    Με εκτίμηση,
    μια μαμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.