Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι :

1. Σε οικισμούς όπου δεν υφίστανται κλειστά αποχετευτικά δίκτυα ακαθάρτων, οι καταναλωτές θα πρέπει να αποχετεύουν τα οικιακά τους λύματα σε βόθρους σύμφωνα με τον Κτιριοδομικό Κανονισμό και

2. Η σύνδεση αποχέτευσης ακαθάρτων σε δίκτυο όμβριων υδάτων, αποτελεί παράνομη πράξη και τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 1069/80 με φυλάκιση έως έξι (6) μήνες και χρηματικό πρόστιμο.

Σύμφωνα με τα παραπάνω και μετά από καταγγελίες συνδημοτών μας προς την επιχείρηση και προς τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την ύπαρξη παράνομων συνδέσεων αποχέτευσης ακαθάρτων στα αποχετευτικά δίκτυα όμβριων υδάτων, θα προβούμε άμεσα στην κλήση των καταναλωτών μας, σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν.1069/80, ώστε να δηλώσουν εγγράφως τον τρόπο αποχέτευσης του ακινήτου τους και στη συνέχεια θα διενεργήσουμε ελέγχους για τη διαπίστωση της ακρίβειας των δηλώσεών τους.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον ενημέρωση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…